19 Nisan 2024, Cuma

“Birileri sizin milli iradenizden memnun olmadı”

8 Ekim 2015, Perşembe 09:33

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Çine’nin Akçaova Mahallesinde açmış olduğu Yerel Hizmet Binasının açılışına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Mehmet Fatih Atay, üstü kapalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yüklenerek, “Birileri sizin milli iradenizden memnun olmadı” dedi.

Atay, Aydın’ın mallarını Aydın Büyükşehir Belediyesini devretmeyen Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ı eleştirdi.

5 ay önce üç milletvekili adayı arkadaşıyla Akçaova halkının karşısına çıktıklarını söyleyen Mehmet Fatih Atay, “Sizleri düşüncelerimizi anlattık. Bizleri oy verdiniz. Bir milli irade beyan ettiniz. Bütün Türkiye’de yurttaşlarımız bunu yaptı. Birisi sizin bu milli iradenizden memnun olmadı. Bütün Türkiye memnun oldu ama bir kişi memnun olmadı. ‘Ben bunu saymıyor. Yeniden seçimlere gidilmesini istiyorum’ dedi. O yüzden 1 Kasım’da yeniden seçimlere gideceğiz. Milli iradenin oluşması için yardımda bulunacaksınız. Siz, görüş ve düşüncelerini belli ettiniz. 1 Kasım’da kendi çıkarlarınız doğrultusunda bunu yenilemenizi istiyoruz. Bu seçimler giderken birilerin yaptıklarını hiçbir zaman sakın unutmayın. Bu belediyenizi biz değil birileri kapattı. Biz seçimlerde bu belediye açacağız demiştik. Tek başına iktidara geldiğimiz açacağız. Öncesinde bir göstermek istedik. Tek başımıza iktidar geldiğimiz Büyükşehir yasasını değiştirip Akçaova’nın ve bütün beldelerin belediyelerine kavuşmasını sağlayacağız” dedi.

“BİZİM SUÇUMUZ CHP’Lİ OLMAK OLAMAZ”

Atay, “Bir şeyi daha unutmayın. 13 yıldır bu ülkeyi yönetenlerin ne şekilde yönettiğini biliyorsunuz. 13 yıldır ülkeyi yönetenlerin nasıl yolsuzluk yaptıklarını da biliyorsunuz. Onların yargılanmaması için neler yaptıklarını da biliyorsunuz. Birilerini oğlu İtalya’ya gitti. Bizim verilemeyecek hiçbir hesabımız yok. Aydın Büyükşehir Belediyesine 150 tane müfettiş gönderdiler bir şey bulamadılar. Biz, anlımız açık başımız dik. Size hizmet etmekten dünde korkmadık, bugünde ve yarında da korkmayacağız. Büyükşehir malalarını CHP’li diye Aydın Valisi hiçbir tanesini vermedi. Başka yerde hiçbir şey böyle olmadı. Bizim suçumuz CHP’li olma olamaz. Biz, Aydınlı yurttaşlarımızın iradesiyle seçilmiş olan yerel yöneticileriyiz. Onlardan iktidara geldiğimiz zaman haksız yere dağıttıkları malları hesabını sormazsak namerdiz. Halkın parasını çalan, yolsuzluk yapan, ayakkabı kutularında paraları tutanlardan da hesap soracağız” diye konuştu. (GÜLSER BAŞKURT)







 
Son Eklenen Haberler