25 Nisan 2024, Perşembe

“Milletin adamı varken başkasını seçmek günah olur”

8 Ağustos 2014, Cuma 11:20

     


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Aydın ziyaretleri kapsamında Çine’ye geldi. Çine Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek, muhtarların taleplerini ve sıkıntılarını dinleyen Eroğlu, Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın için destek isteyerek, “Milletin adamı varken başkasını seçmek günah olur” dedi.

 

Çine Muhtarlar Derneği’nde gerçekleşen toplantıya, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Pati Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Ali Gültekin Kılınç, AK Parti Aydın İl Başkanı M. Sadık Atay, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Karadeniz, DSİ, Orman, Meteoroloji ve Doğa Koruma Bölge Müdürleri, partililer ve muhtarlar katıldı.

 

‘Muhtarları bir dokun bir ah işit’ diyen Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Karadeniz, “6 aydır sürünüyoruz. Hiçbir işimiz görülmüyor. Mahalle muhtarlarımızın çok sıkıntıları var. Alabayır ve Sarnıç Mahallelerimize gölet istiyoruz. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz” diye konuştu. Karadeniz, muhtarların isteklerini ve sorunları Bakan Eroğlu’na dosya halinde teslim etti.

 

“BAŞ MUHTARINIZ OLARAK SİZLERE HEP YARDIMCI OLACAĞIM”

Aydın’a 11 yılda 11 katrilyon TL yatırım yaptıklarını söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Aydın, Aydın olalı ve Çine, Çine olalı böyle bir yatırım görmedi. Aydın’a 4 adet büyük baraj kazandırdık. Çine Adnan Menderes Barajı bitirdikten sonra Gökbel Barajı'na başladık. Çine’ye hizmetlerimiz devam ediyor. Muhtarlarımızın gölet istekleri var. Şuanda görevli arkadaşlarımız bunun ölçümlerini yapıyorlarmış. Aslında bunları Aydın Büyükşehir Belediyesi yapması gerekiyor ama bunları da biz yapalım. Zaten bunlar kendilerinde itiraf etmişler. '5 yıl hizmet beklemeyin' diye. 5 yıl hizmet yapılmayacaksa peki ne zaman hizmet yapacaksınız? Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne geçmişe göre çok büyük para geliyor. Bunlar bu parayı ne yapıyorlar? Bunlarda azim, irade, tecrübe ve heyecan yok. Dolayısıyla sizlere, bizler yardımcı olacağız. Çine benimde çok sevdiğim ve gönül bağım olan bir yer. Muhtarlarımızla birlikte bende baş muhtarınız olarak sizleri her zaman yardımcı olacağım. Muhtarlarımızın vermiş olduğu talepleri hepsini bizzat inceleyip ve hepsine konu hakkında bilgi vereceğim” ifadelerini kullandı.

 

"AYDIN SEVDALISI BİR BAŞBAKANIMIZ VAR"

Çinelilerden ve muhtarlardan Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek isteyen Bakan Eroğlu, “Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan varken, başkanı seçmek günah olur. Aydın’a çok önem veren ve Aydın sevdalısı bir başbakanımız var. Aydın’a ve Çine’ye gelen hizmetlere başbakanımıza borçluyuz. 10 Ağustos’ta bilhassa Çine’de destek bekliyoruz. Çünkü eski Türkiye’yi terk ettik, devir artık yeni Türkiye devridir” diye konuştu.

 

Daha sonra Çine çarşı esnafını ziyaret eden Bakan Eroğlu, Çine’den ayrıldı. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler