18 Nisan 2024, Perşembe

"AK Parti Çine'de ne yaptı"

8 Mart 2019, Cuma 11:11

     


CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, "AK Parti Çine'de ne yaptı? Yok, hiç bir şey yok." dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Millet İttifakı CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer'le birlikte Altınova ve Cumalı Mahallelerini ziyaret eden CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, AK Parti hükümetini eleştirdi. AK Parti'nin yerel ve genelde artık kalmaması gerektiğini belirten Şahin, "Bize sipariş geliyor diyorlar ki ekonomiyi ağzınıza almayın. Sebebiyse bu bir yerel seçim, genel seçim değil. Ama olmuyor çünkü her şeyin başı önce sağlık sonra para. Para yoksa sağlık da yok. Tarım kanununun 21. maddesinde diyor ki hükümet çiftçisini her yıl en az bütçenin yüzde biri kadar desteklemek zorunda. 25 milyar dolar desteğin sadece 2018 rakamlarına baktığımızda hükumet 12 milyar dolar destek vermiş. Çiftçinin hakkını yiyorlar. Sandığa gittiğimizde rica ediyoruz. 17 yıldır hakkımızı yiyen iktidardan hesap sorma günü. Çiftçime bu parayı çok gören iktidar 35 milyar doları niye Suriyelilere veriyor? Hakkımızı yedirmeyeceğiz. İnsanları ikiye bölen, ayrıştıran iktidar var. Suriyeliler bizden daha değerli. Dolayısıyla bunlara dur diyeceğiz. Ekonomide gübre, mazot, yem fiyatlarına girmeye gerek var mı, zaten siz biliyorsunuz." dedi.

 

"ÇİNE'NİN GÜNDEMİNİ MEŞGUL EDİYORLAR"

Türkiye'de ve Çine'de huzur istiyoruz diyen Şahin, "Çine'de, Altınova'da huzur istiyoruz. Yalan söylemeyen, çalışacak olan insanlar lazım. Hayali projelerle maktaba okuyan insanlar lazım değil. AK Parti Çine'ye ne yaptı. Ne yaptı? Yok. Nerede TOKİ, nerede demiryolu. Yok ya hiçbir şey yok. Biz zeytinyağı fabrikası kurduk. Aydın'da kaç tane belediyede fabrika yaptı. Bütçenizi açıklayın diyorlar. Sen önce AK Partili belediyeleri açıkla, biz açıklarız. Boş laflarla Çine'nin gündemini meşgul ediyorlar. Ege Et'i kim batırdı, bunlar. Biz CHP olarak Ege Et'i modernize ettik. 27, 28 liraya et kesiliyorsa bu da Ege Et'in sayesinde AK Parti'nin sayesinde değil." diye konuştu.

 

"ARKADAŞLAR ÜLKE YANIYOR"

Millet İttifakı'nda yer alarak CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer'i desteklediklerini ifade eden İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca'ysa şunları söyledi: "Zillet diyorlar. CHP ve İYİ Partimizin birleşimiyle Millet İttifakı olmuştur. Ekonomiye girme diyorlar. Çok fazla girmeyeceğiz ama ortada bir gerçek var. Ülke yanıyor. Ekonomi dip vurmuş. Bir fıkra var. Ormandan tüm hayvanlar kaçıyor, nereye gidiyorsunuz diyorlar, orman yanıyor diyorlar. Arkadaşlar ülke yanıyor. Millet İttifakı İYİ Parti üyesi olarak Çine'de Enver Salih Dinçer, Büyükşehir'de topuklu efemiz Özlem Çerçioğlu'nu destekliyoruz. Sizin de desteklemenizi istiyoruz." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler