20 Nisan 2024, Cumartesi

“Akçaova mezbahasını açacağız”

7 Ekim 2015, Çarşamba 15:32

     


Yerel seçimlerde kapanan Akçaova Belediyesi, bundan sonra Aydın Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmet Merkezi olarak hizmet verecek. Açılış töreninde Akçaova halkına müjde veren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Akçaova mezbahasını açacağız” dedi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da mezbahanın açılması için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.

Akçaova Yerel Hizmet Merkezi açılış törenine, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Mehmet Fatih Atay, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

“SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK”

Akçaova Mahalle halkına seslenen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “30 Mart seçimlerinde oylarınızla bizleri iş başına getirdiniz. Biz de Büyükşehir ile el ele vererek çalışıyoruz. Akçaova için yapacağımız projelerimiz var. En önemli projelerimizden bir tanesi kent merkezinde kalan sanayi sitesini şehir dışına taşıyıp, oraya da kent meydanı yapmak istiyoruz. Biz, 30 Mart seçimlerinde size 'AK Parti sizin Belediyenizi kapatıyor ama biz iktidara geldiğimizde bu belediyeyi tekrar açacağız ve sizin hizmetinize sunacağımız' demiştik. Bu sözümüzü yerine getirdik. Şimdi buradan bir söz daha veriyorum. AK Parti 30 Mart’ta Akçaova’nın mezbahasını da kapattı. Biz önümüzdeki dönemde mezbahayı tekrar Akçaova halkının hizmetine sunacağız” dedi.

“KAPI GİBİ ARKANDAYIZ”

Önümüzdeki günlerde Akçaova’nın altyapısı için çalışmalara başlanacağını ve hızlı bir şekilde tamamlanacağını söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Çine Belediye Başkanımız sizlere müjdeyi verdi. Burada mezbahayı tekrar açıyoruz. Bundan herkes emin olsun. Başkanım eğer bir eksiğin kalırsa, Aydın Büyükşehir Belediyesi kapı gibi arkandadır” diye konuştu.

Konuşmasında Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve AK Parti Aydın Milletvekillerini de eleştiren Çerçioğlu, “Hiçbir AKP Milletvekili Aydın’ın mülklerine sahip çıkmadı” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Akçaova Yerel Hizmet Merkezi açıldı. Açılış sonrası vatandaşlara pilav üsttü kavurma ikram edildi (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler