20 Nisan 2024, Cumartesi

"MHP biterse, Türkiye biter"

7 Ağustos 2014, Perşembe 12:22

     


'MHP Çine'de kepenk kapattı' başlıklı haberin ardından konu ile ilgili açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Yavuz, "MHP'yi Çine'de bitirdiler" sözüne karşılık ise, "MHP biterse, Türkiye biter" dedi.

 

MHP Çine İlçe Teşkilatı'na ait olarak bilinen binanın kapısında, "Sandık görev kağıtları Veteriner Hekim Cengiz İnce'nin bürosundadır" yazması dikkat çekmiş, bu olay gazetelere, 'MHP Çine'de kepenk kapattı' olarak yansımıştı.

 

"BİNAMIZI BÜYÜTTÜK"

Eski parti binalarını kullanmadıklarını ve yeni bir binaya taşındıklarını belirten Yavuz, "Yeni binamız Mehmet Yavaş Caddesi'nde. Yeni binamıza daha tam anlamıyla taşınamadık. Eski binamızın çok küçük olmasını kendimize yakıştıramadığımız için büyük bir mekana geçtik. Söylenenlerin aksine biz Çine'de MHP'nin büyüyeceğine inanıyoruz ve davamızda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Bazı arkadaşlar, 'MHP'yi Çine'de bitirdiler' demiş. Arkadaşların bunu üzülerek söylediğine ve MHP'ye gönülden bağlı olduklarına inanıyorum. Bize gönül veren arkadaşlarımız ile Çine'de MHP'yi hak ettiği yere getirecek ve Çine'nin değişmeyen kaderini MHP çatısı altında değiştireceğiz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ/MADRAN AJANS)







 
Son Eklenen Haberler