19 Nisan 2024, Cuma

"Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır"

7 Mart 2019, Perşembe 14:33

     


Millet İttifakı CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, CHP ve İYİ Parti temsilcileri ve partililerle birlikte Altınova ve Cumalı Mahallelerinde bir dizi kahvehane ziyaretinde bulundu. "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır." dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Altınova ve Cumalı Mahallelerini ziyaret eden Dinçer'e, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca da eşlik etti.

 

"BİR ÇOK ŞEYİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

Ziyarette konuşan Dinçer, "Osman Aydın başkanımızın ardından 8 yıldır görevdeyim. Bir çok şeyi gerçekleştirdik. En önemlisi kanalizasyon belediye imkanıyla yapılamaz diyorlardı. Osman Aydın başkanımızla kanalizasyon yaptık. Ardından yapılamaz denilen arıtma tesisini yine Osman Başkan'la gerçekleştirdik. Bunlar bir şey yapmıyor diyorlar. Kapalı pazar yerini inşa ettik. Düğün salonları, yüzme havuzları, park bahçeler yaptık. Rakiplerimiz ne yaptı. Hastane, adliye sarayı, TOKİ bunlar nerede? Hastane kavşağını bile açamadılar. Şuna da katılıyorum. Biz havaya girmeyeceğiz onlar girsin. Zaten 30 gün var. Allah korusun daha önce kapılar kapalı, ayaklar masada sizleri karşılıyorlardı. Kapımız herkese açık. Önümüzü ilikleyerek sizleri karşıladık. 50 yıldan beri özel idareden biriken sorunlar vardı. 5 yıl içinde akmayan çeşme bırakmadık. Habire taş döşemeye çalıştık. Bu yetmezdi. Ekonomiye katkıda bulunmamız gerekiyordu. Zeytinyağı fabrikamızı kurduk. Ege Et Özlem Başkan'la bölgenin en büyük modern mezbahası oldu. 17 şube açtık, ürünlerimizi pazarlamaya başladık. Havyancımız çok uygun fiyata kaliteli yem alabilsin diye sipariş verdik. 15 güne kadar her köye tır gelecek ve istediğiniz kadar çuvallarla yem alabileceksiniz. Bunu yaparken süt toplamamız gerektiğini öğrendik. Büyükşehir olarak hayvan sayısına göre köylerimizin hepsine süt tankları koyacağız. Çine'de 2 bin bayanımızı Çanakkale'ye gönderdik ve göndermeye devam edeceğiz. Üreticimizin sütünü para ettireceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır." diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler