29 Mart 2024, Cuma

Savaş, Çine'de coşkuyla karşılandı

7 Mart 2019, Perşembe 15:11

     


Cumhur İttifakı AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, memleketi Çine'deki seçim bürosunu törenle açtı. Cumhur İttifakı'na destek isteyen Aydın ve Çine'ye hizmet etmek istediğini belirten Savaş, "Aydın ve Çine'de destan yazacağız." dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Cumhur İttifakı AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'a Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti ve MHP Çine ilçe temsilcileri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

 

"AYDIN VE ÇİNE DAHA FAZLA ÜRETECEK"

Kalabalığa seslenen Savaş, Aydın ve Çine'ye hizmet etmek için aday olduğunu ifade ederken, "Sevgili hemşehrilerim bana vermiş olduğunuz destekle elimden geldiğince sizleri Ankara'da temsil etmeye çalışıyorum. Milletvekillik makamı bir rica makamıdır, sizden gelen talepleri ilgili mecralara gücümüz yettiğince iletmeye çalıştık. Ama belediye başkanlık makamı bir icra makamıdır. Senin ağzından çıktı mı, yapın dedin mi yapılır. Bunun mazereti olmaz. Önümüzdeki dönem güzel işler yapacağız. Aydın ve Çine'yi yeniden inşa edeceğiz. Aydın ve Çine daha fazla üretecek, daha fazla kazanacak. Aydın'da doğan çocuğun karnı Aydın'da doğacak. Gençlerimize iş imkanı sağlayacağız. İstihdam yaratacağız. Birkaç yıl içerisinde Çine Organize Sanayi Bölgesi'nde en az 3, 5 bin vatandaşımıza iş imkanı sağlayacağız. Ayrıca orada bir yem fabrikası kuracağız. Organize Sanayi Bölgesi daha önce neydi şimdi ne oldu? CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı diyor ki bize bal yapmayan arı, Turist Ömer diyor. 2002'den bu yana siyasetin içinde olan Özlem Hanım Çine'ye ne yaptı. Sadece bir otogar yaptı, o da yağmur yağınca oraya kovalar koyuyorsunuz değil mi? Bizim dönemimizde reklam panolarında fotoğraflarımızı değil icraatlarımızı göreceksiniz. Özlem Hanım 2002'den bu yana siyasetin içinde, hâlâ boy boy resimlerini asıyor. Sadece kendi reklamına harcadığı para 100 trilyon, bunlar sizin bizim paralarımız. Bizim işimiz, aşkımız sizlere hizmet etmek. Bakın siyaseti bir kenara bırakalım. Kim daha iyi hizmet edecekse ona oy verelim. Biz hizmetlerimizi sizlerle buluşturmak istiyoruz. Çok güzel hizmetler yapacağız. 31 Mart'ta Aydın'da ve Çine'de bir destan yazacağız." diye konuştu.

 

"GELİŞEN BİR ÇİNE İNŞA EDECEĞİZ"

Çineli hemşehrilerinden Çine'de Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Celal Özden'e ve kendisine destek isteyen Savaş, "Bakın bunlar ne diyorlardı. Doğalgazı getiremez diyorlardı. Getirdik mi, getirdik. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nü Çine'ye getirdik. Bir lisemizi nitelikli okul yaptık. Birçok projemiz üzerinde çalışıyoruz. Akçaova'da organize hayvancılık projemiz devam ediyor. Mezbaha, soğuk hava depoları yapacağız. Üreticimizin daha çok kazanmasını sağlayacağız. Yeni 100 yataklı hastane yapacağız. Huzurevi yapıyoruz. Modern bir hükümet konağı inşa edeceğiz. 3 Nisan'da ihalesi yapılacak. Hayırlı uğurlu olsun. Çinemizi cazibe merkezi haline getireceğiz. Gözümüz hep tabelada. 50 bin olduk mu diye bakıyoruz. Gelişen bir Çine inşa edeceğiz. Nüfusumuz 60 binlere 70 binlere çıkacak." dedi.

 

"ÇİNE'MİZİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden'se tüm Çinelilere ayrım yapmaksızın hizmet etme sözü verirken, "Allah'ın izni, sizlerin de güçlü desteğiyle belediye başkanı olduğumda parti ayrımı yapmaksızın herkese eşit şartlarda hizmet edeceğime söz veriyorum. Çinemizi geliştirmek, sanayileştirmek, işsiz gençlerimize iş bulmak için aday oldum. Ben sizlere hizmet etmek için kendimi bu yola adadım. Belediye başkanı, esnaf arkadaşlar yollar için ricada bulunmaya gittiğinde 6 ay sonra bana oy vermeyin demiş. Bunu ben değil Çine Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Metin Uyar söylüyor. İşte o gün geldi. Şimdi benim esnafım gereğini yapacak. Ben saat 11'den 15'e kadar belediyede oturan değil, 7 gün 24 saat sizlere hizmet eden bir belediye başkanı olacağım. Çinemizi hep birlikte sizlerle yöneteceğiz." dedi.

 

BAŞKANLAR İTTİFAK VURGUSU YAPTI

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Cumhur İttifakı'nın AK Parti ve MHP arasında net bir ittifak olduğunu belirtirken, "Bizim başkaları gibi sakladığımız gizli ittifaklarımız yok. Bizim ittifakımız pazara kadar değil mezara kadar. Bizim ittifakımızda farklı hesaplar yok. Bizim birlikte kürsüye çıkmayan ortaklarımız yok. Millete hizmet için biriz. Allah niyeti halis, bu memleket için çalışanlara yardım ediyor. Biz doğru yaptıkça Allah'ın yardımı bizimle birlikte olacak." dedi.

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan'sa "İki yiğit vatana sahip çıkıyorlar. CHP, kandile sırtını dayayan HDP ve nereden geldiği belli olmayan İP partisi ve peşinde FETÖ, PKK ve terör örgütlerini görüyoruz. Olimposun kırıntılarına karşı Hira dağının çocukları burada. Biriniz ikiniz değil alayınız gelin. Aydın'da beceriksiz bir yönetim var, beceremiyorlar. Mustafa abimiz ve Celal abimizi destekliyoruz. Sizlerin hak ettiği değere ulaşması için ülkücüler olarak adaylarımızı sonuna kadar destekliyoruz. Ülkücülerin oyu ipotekli değildir. Ülkücüler liderlerine sadıktır. Bazılarının söyledikleri ve söylemeye çalıştıkları, bizler ve sizler nezdinde yok hükmümdedir." şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler