19 Nisan 2024, Cuma

"Çine'ye 65 milyon yatırım yaptık"

7 Şubat 2019, Perşembe 16:23

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine'de CHP'nin seçim büro açılışını gerçekleştirdi. Çerçioğlu, Çine'ye 65 milyon yatırım yaptıklarını ifade etti.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP'nin Çine'deki seçim bürosunun açılışına katıldı. Başkan Çerçioğlu ile birlikte açılışa Çine Belediye Başkanı ve Adayı Enver Salih Dinçer, CHP Aydın İl Örgüt Başkanı Ali Çankır, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Derya Kamil Karaca, CHP'li ve İYİ Partili yöneticiler ile vatandaşlar katıldı. Çineliler, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yoğun ilgi gösterdi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Özlem Çerçioğlu 31 Mart Yerel Seçimlerinde kendisine ve Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer'e destek istedi.

 

"ÇİNELİLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Açılışta konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Enver Başkan dedi ki verilen sözler tutulmadı. Bir an üzerime alındım ama o benden değil bizim Çineli Turist Ömer'den bahsediyormuş. Ben verdiğim sözleri tuttum. Otogar dedik yaptık, düğün salonu yaptık, kültür merkezi yaptık, Ege Et şubesini açtık, köprü yaptık, tarım kooperatifi kurduk, 300 kilometre asfalt yaptık, 110 kilometre hat çalışması gerçekleştirdik. Çine'ye 65 milyon liralık yatırım yaptık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Siz olmasaydınız bunları yapamazdık. Allah hepinizden razı olsun. Her zaman 365 gün Çinelilerin yanında olmaya devam edeceğiz. Seçimden seçime değil her zaman sizlerleyiz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler