18 Nisan 2024, Perşembe

CHP ve İYİ Parti'den istifa edip AK Parti'ye geçtiler

7 Şubat 2019, Perşembe 22:39

     


Çine'de CHP ve İYİ Parti'den istifa eden 30 kişi AK Parti'ye katıldı. AK Partili yeni üyeler için parti binasında rozet takma töreni gerçekleştirildi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

İYİ Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Reşat Yavuzkan ile birlikte İYİ Parti ve CHP'den istifa eden toplam 30 kişi AK Parti'ye katıldı. Yeni üyeler parti binasında düzenlenen tören ile karşılandı. Üyelere rozetleri AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır ve ilçe yönetimi tarafından takıldı.

 

"HERKESİ BEKLİYORUZ"

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, "Artık Çine değişim istiyor. Bu tüm kamuoyunda dillendiriliyor. Buradaki mesele artık parti meselesi olmaktan çıkmıştır. Herkese kapımızı, gönlümüzü, kalbimizi açıyoruz. Bu siyasi oluşumda herkese yer vardır. Bizim derdimiz belediyeyi kazanmak değil Çine'yi kazanmaktır. Bu yeni katılımlar ile bu hedefimize daha çok yakınlaştık ve güçlendik. Herkesi bekliyoruz" dedi.

 

"ÇİNE'Yİ KALKINDIRACAĞIZ"

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden ise şunları söyledi: “Çine'mizin gelişmesi, kalkınması için bize güç veren kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Çine'yi mutlaka kalkındıracak ve değiştireceğiz. Bizlere güç verdiniz, onur verdiniz. Yeni arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi kutluyor tek tek öpüyor ve saygılarımı sunuyorum.” (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler