29 Mart 2024, Cuma

“Bizler hizmet yarışındayız”

7 Ocak 2017, Cumartesi 10:42

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ziyaret ettiği Evciler, Yolboyu ve Ünlüce Mahallelerinde yapmış olduğu konuşmasında, “Bizim siyasi görüşümüz seçim ile bitti, bizler hizmet yarışındayız” dedi.

 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, beraberinde Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Aydın Büyükşehir Meclis Üyesi Varış Altıntaş, Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen, ASKİ Altyapı ve Kanalizasyon Daire Başkanı Hakan Olkaç, Aydın Büyükşehir Yol Şube Müdürü Onur Yılmaz, AYBA Çine Sorumlusu Eray Afşin ile birlikte, Çine’nin Evciler, Yolboyu ve Ünlüce Mahallelerini ziyaret etti. Mahalle halkı ile buluşan yetkililer, mahallelerdeki sorunları mahalle halkından dinledi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Büyükşehir yasasından sonra köyden mahalleye dönüşen yerlerin sorunlarını biliyoruz, fakat mahalle halkının görüşünü almak, ortak kararlar vermek bizim için çok önemli. Her zaman dediğimiz gibi bizim siyasi görüşümüz seçimle bitti, bizler hizmet yarışındayız” dedi.

HALK YETKİLİLERE TALEPLERİNİ İLETTİ

Ünlüce halkı yapılan köprü için Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e teşekkürlerini iletti ve köprünün atından geçen 2 kilometrelik yolun yapılmasını istedi. Yolboyu halkı ise Osan Mahallesine kadar asfalt yolun onarılmasını, mevcut düğün salonu içerisine yemekhane yapılmasını, kahvehane altında bulunan derenin ıslahının yapılarak sağölı sollu duvar çekilmesini istedi. Evciler halkı ise ana yollardaki çöplerin düzenli toplandığını ancak ara sokaklarda çöp konteynırı istediklerini belirtirken, düğün salonu da istedi.

“ÇİNE’MİZE FAYDA GETİRİYOR”

Yetkililer ile birlikte kendi mahallesi olan Evciler Mahallesini ziyaret eden Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, “Özlem ve Salih başkanımıza teşekkür ederiz. Ziraat Odası adına olsun, mahalle adına olsun taleplerimizi geri çevirmiyorlar. Çine’de belediye, kurumlar, odalar, üniversite uyum olarak çalışıyor. Buda Çine’mize fayda getiriyor. Ayrıca mahallemizin şuan düğün salonuna ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Yeni Mahalle’ye yapılan düğün salonu bize çok yakın. Düğünlerimizi orada yapabiliriz” dedi.  (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler