25 Nisan 2024, Perşembe

Avrupa'ya 'hayır' idama 'evet'

6 Ağustos 2016, Cumartesi 12:33

     


AK Parti eski Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, AK Parti Çine binası önünde demokrasi nöbeti tutan Çinelileri ziyaret etti. Kılınç, Çinelilere idam ve Avrupa Birliği sorusunu yöneltti. Çineliler, Avrupa Birliği’ne girmeye 'hayır' idama ise 'evet' dedi.

 

AK Parti eski Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, AK Parti Çine İlçe Teşkilatı önünde devam eden demokrasi nöbetini gerçekleştiren Çinelileri ziyaret etti. Kılınç, demokrasi nöbetine devam ederek milli iradeye sahip çıkan Çinelilere teşekkürlerini iletip, şöyle seslendi:

‘’15 Temmuz gecesi teslim olan komutanlar diyorlar ki biz üzerimize akın akın gelen insanları görünce ellerimiz ayaklarımıza dolandı, teslim olmak zorunda kaldık. Hepinizden Allah razı olsun. Bu sadece 15 Temmuz gecesi ile ilgili olan bir konu değil. AK Parti kurulduğundan beri süregelen bir durum. Bu ülkede darbe olur diye insanlar AK Partililere selam vermekten çekindiler. AK Parti'nin önünden bile geçmeyin bu ülkede darbe olur ihtilal olur diyerek insanımızı korkuttular. AK Partili birçok insan bu yüzden kayıtlarını sildirdi, darbe olursa hesap veremem diye. Partimize kapatma davası açtılar. MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı tutuklayarak yargılamak istediler. Gezi olayları bir darbeydi.

 

"TÜRKİYE BORÇTA ALMAM EMİRDE ALMAM MODUNA GİRMİŞTİR"

Hepsinin ortak paydası yeni bir ruhla bağımsızlık mücadelesini kazanmış Anadolu'nun artık fazla olduğuydu. Evet, bu millet fazla oldu. Bu millet 200 yıldır bizi sömürenlerin, İMF'nin boyunduruğundan AK Parti sayesinde kurtuldu. 'Artık yeter, söz milletindir' dedik. O boyunduruktan kurtulduğu gün 'biz Türkiye'yi nasıl kontrol altına alabiliriz' diye hesap yapmaya başladılar. Çünkü borç alan emir alır. Türkiye borçta almam emirde almam moduna girmiştir. 17-25 Aralık sürecini çok net yaşadık. Ben Ziraat ve Halk Bankalarına yapılan operasyonların nasıl bir şey olduğunu söylediğimde beni mahkemelere verdiler. Hakkımda linç kampanyası başlattılar, ama onların kim olduklarını bugün anlıyoruz. Allah'a şükür hepsinden beraat ettim. Sistemi ele geçirmeye çalıştılar.

 

"HEDEF İSLAM ALEMİYDİ"

Gezi eylemcileri kendi içimizdeki hainlerdi ama uzantıları bugün Cumhurbaşkanımızın konuşmasına izin vermeyen devletler, 'Darbecilerin en büyük hatası Erdoğan'ı öldürememek' diyen ülkelerdi. 15 Temmuz'da nasıl arka planda onlar varsa dün de onlar vardı. Bunlar Türkiye'ye balans çekmeye alışmışlar ama bu aziz millet 15 senedir bu ülkeye balans çekmek isteyen dış güçlere o imkanı vermiyor. Arap ülkeleri diyor ki Erdoğan'ın neden bu kadar güçlü olduğunu Trük halkını görünce anladık. Erdoğan bu milleti temsil eden en yüce makamdır. İslam alemi konferansı sonuç bildirgesinde 'Türkiye düşse bütün İslam alemi düşecekti' dendi. Hedef İslam alemiydi. Yüce Allah bunlara o fırsatı vermedi. Allah hesapların üstünde bir hesabı olduğunu bütün dünyaya gösterdi.

 

"ECEVİT HASTANE PENCERESİNDEN EL SALLASIN DİYE BEKLERDİK"

Rahmetli Ecevit hastane penceresinden bir el sallasa da ekonomi birazcık rahatlasa diye beklerdik. O hastane penceresinden el salladığı zaman ekonomi rahatlardı. Alman Markı, Amerikan Doları düşerdi. Hastaymış dendiğinde Alman Markı katlanarak büyürdü. Borçlar katlanarak, sömürülme katlanarak devam ederdi ama Elhamdülillah Türkiye’de 15 Temmuz sonrası her zamanki gibi saatinde açıldı. Millet sisteme ne kadar sahip çıkarsa o kadar iyiye gidiyor. Daha aydınlık, daha demokratik bir Türkiye'ye doğru hızlıca gidiyoruz.

 

İDAMA 'EVET' AVRUPA'YA 'HAYIR'

Kılınç, Avrupa Birliği'nin Türkiye'de idam gelirse Avrupa Birliği'ne almayız tehdidini hatırlatarak, Çinelilere ‘’Avrupa Birliği’ne girmek istiyor musunuz’’ diye sordu. Çineliler, Kılınç'ın bu sorusuna 'hayır' yanıtını verirken, idam gelsin mi sorusuna ise 'evet' dedi. Kılınç, Avrupa birliğinin bir Hıristiyan topluluğu olduğunu 50 senedir Türkiye'yi oyaladıklarını, yakında ise Avrupa Birliği’nin dağılacağını söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler