19 Nisan 2024, Cuma

“Mağdur olduğunu düşünen bana gelsin”

6 Ocak 2017, Cuma 10:00

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Çine Otogarında mağdur olduğunu düşünen esnaf var ise benim yanıma gelsin” dedi.

 

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, geçtiğimiz günlerde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve dükkanları ihale usulü satışa çıkarılan Çine Otogarında yıllarca esnaflık yapan bazı esnafların mağdur edildiğini ve Otogar’dan dükkan alamadıklarını ifade ederken, bu esnaflara dükkan sözü verildiğini iddia etmişti.

 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Otogarı’na ilişkin yapmış olduğu açıklamasında, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihalelere borçlu esnafların kanun gereği dahil edilmediğini belirtti. Başkan Dinçer ayrıca Çine dışından ihaleye giren kişilere kısıtlama getirilemeyeceğini söylerken, “Otogarda dükkan sayısı üç kat arttı. Belli kurallar çerçevesinde dükkanlar veriliyor. 3 yılda bir yine ihale yapılacak. Kim bu saatten sonra başvurursa başvursun yardımcı olurum. Ama geçmiş dönemden borcu olmamak kaydı ile. Büyükşehir bize kiracı bulun diyor ama borcu olan arkadaşlar ihaleye giremiyor. Mağdur olduğunu düşünen bana gelsin” dedi.  (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler