20 Nisan 2024, Cumartesi

“Türkiye, koalisyonlarla yönetilmeyi özledi”

5 Ekim 2015, Pazartesi 15:54

     


CHP Aydın Milletvekili Adayı Tayfun Talipoğlu’nun kahve toplantılarına katılan CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, "Türkiye, koalisyonlarla yönetilmeyi özledi” dedi.

7 Haziran seçimlerinde milletin birlik beraberlik hareketi gösterdiğini belirterek konuşmasına başlayan CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, Türkiye, koalisyonlarla yönetilmeyi özlediğini gösterdi. 13 yıldır eziyetle ezen, bu ülkeyi yerle bir eden, bütün olumsuzlukları yaşatan AKP iktidarı yetmedi diyerek kanla beslenerek Mehmetcik’in kanını siyasetinde kullanarak tek başına iktidarını devam ettirmek istiyor. Bizler, inanın heyecansız bir seçimi bu heyecanı nasıl paylaşacağız diye düşündük. Heyecanlı noktaya nasıl getireceğiz bunun çarelerini aramak zorunda kaldık. Ülkenin geldiği nokta ortada.

“MEFTA ORTADA”

Bizin sizlerden tek dileğimiz ricamız var. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koalisyon olması için elinden gelen her şeyi yaptı ama maalesef koalisyon kurulma arifesinde birileri düğmeye bastı. Biten AKP iktidarı vardı. Nefes alma zamanını yarattılar. Aslında mefta ortada yatıyor, acaba canı bir daha gelir mi 1 Kasımda bu şansı deniyorlar. Türk mileti, Türk ulusu AKP’ye iktidar şansı vermeyecek daha da sandığa gömecek. Bunlar akıllanmadılar, diyorlar ki bizi biraz daha tokatlayın, biraz daha dövün. (ELVAN UYAR)







 
Son Eklenen Haberler