25 Nisan 2024, Perşembe

"Ege insanı, farklıdır"

5 Ekim 2015, Pazartesi 20:28

     


CHP Aydın Milletvekili Adayı Tayfun Talipoğlu, "Ege insanı farklıdır, kafası çalışan insanların diyarıdır. Seçim sonuçları da her zaman bunu gösteriyor" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

CHP Aydın Milletvekili Adayı Tayfun Talipoğlu, Çine’yi ziyaret etti. Esnafı ziyaret eden Talipoğlu, akşam yaptığı kahve toplantılarında, Soğancılar ve Hamitabat Mahalle halkı ile buluştu. Talipoğlu'na Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin ve partililer de eşlik etti. Talipoğlu, Çinelilere şunları söyledi:

“Niye 7 Haziran’dan sonra terör olayları başladı. Bunu değerlendirecek birileri varsa her şeyden önce Çinelilerdir diye düşünüyorum. Ege farklıdır. Yağı, zeytini, meyvesi, sütü ve yoğurdu ile kafası çalışan insanların diyarıdır. Her şeyi çok iyi değerlendirirler. Seçim sonuçları da her zamam bunu gösteriyor. Ülkenin bazı yerlerinde insanların zekasıyla alay edebilirler, ama Ege insanını kandırmazlar. Çünkü Ege insanının kafası çalışıyor. Bombanın niye yerleştirildiğini niye patlatıldığını hepiniz benden iyi biliyorsunuz.

"YA BARIŞ YA SAVAŞ"

Bir müddet sonra her şeyden rahatsız olmaya başlarsınız. İktidar 10 seneyi eğer geçtiyse ömrünü tamamlamıştır. Her şeyden korkmaya başlar, yolsuzluk varsa daha çok korkacaktır. Bir gün dahi iktidarı bırakmaya tahammülü olmayan bir parti ile karşı karşıyayız. Her şeyi yaptıklarının siz farkındasınız, eğer yok biz bunlardan memnunuz diyorsanız, bizim diyeceğimiz bir şey yok. Karar sizin oyunuzu yine AKP’ye verin. Bizim çocuklarımız yine asgari ücret alsın, mazotu fazla alalım diyorsanız, o zaman yine özgür iradenizle gidin oyunuzu AKP’ye verin. HDP’nin 80 vekil alması onlar için rahatsız edici bir durum değildi. İktidar olamadıkları için rahatsız oldular. Bu ülkede kan dursun istiyorsanız uzlaşmacı tep parti olan CHP’den yana olmak durumundasınız. Sevip sevmemeniz önemli değil. Bu seçim Türkiye’de barış olsun mu, olmasın mı seçimidir. Küçük hesaplarla eve gelen üç beş kuruşluk yardımlarla lütfen kendinizi kandırmayın. 1 Kasım sabahı hala bu kadro iktidarda kalma durumunda ise bilin ki bu ülke kan gölüne dönecektir. İktidardan inmemek için her şeyi yapacaklardır.

"EKONOMİK KRİZLER GELİR GEÇER"

Ekonomik kriz çok yaşadık. O gelir geçer. Çocuklar işsiz kalır, ana baba, amcanın yanına gelirler. Ekonomik kriz atlatılır. Ama çocuklarımızın kanlı tabutunu almak hepsinden ağır bize. Bu seçim bir barış seçimidir. Ya barışı yada savaşı seçeceğiz. Ya da 17-25 Aralık dosyası kapanmasın diye oyunuzu AKP’ye vereceksiniz. Şikayetçi değiliz kardeşiz diyorsanız hiçbir şey demiyorum. O zaman yarın bir gün kimse gelip hiçbir şeyden şikayet etmesin. Ya barış, ya savaş. Kandan yanaysanız helal olsun, gidin nereye verirseniz verin oyunuzu. Barıştan yanaysanız, barışın simgesi CHP’dir.”(DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler