29 Mart 2024, Cuma

"Çine'de yine biz kazanacağız"

5 Mart 2019, Salı 11:11

     


CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Çine'de başarılı bir belediye başkanı olduğunu söyleyerek "Çine'de yine biz kazanacağız." dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Çine ziyaretinde parti binasında yapmış olduğu konuşmasında, bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'e teşekkür etti. Dinçer'in başarılı bir belediye başkanı olduğunu söyleyen Bülbül, "Çine'de yine biz kazanacağız. Belediyemiz çalışıyor. Çine'de sıkıntı yok. Çine gene iyi, ben iyi gördüm." dedi.

 

"AK PARTİLİ VEKİLLERE SORUN"

Bülbül, ayrıca Çine'ye gelen AK Parti Aydın milletvekillerine sorulması gereken sorular olduğunu söyleyerek şunları ifade etti: "AK Partili vekillere şunları sorun. Büyük Menderes kirliliği ve jeotermalle ilgili vermiş olduğumuz önergelere ne oy verdiniz deyin. Emeklilikte yaşa takılanlar konusunda verdiğimiz önergeye ne oy verdiniz diye sorun. Bakalım bunlara ne cevap verecekler, çok merak ediyorum."

 

ESNAFTAN DESTEK İSTEDİ

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Çine Belediye Başkanı ve Millet İttifakı CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer ve CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, kadın ve gençlik kolları ve partililerle Çine Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Bülbül, hayırlı işler ve bol kazançlar dilediği esnaftan seçimlerde kendilerine destek olmalarını istedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler