25 Nisan 2024, Perşembe

"Çerçioğlu'na söz yok"

5 Ocak 2019, Cumartesi 12:24

     


TBMM Kamu İktisadi işletmeleri (KİT) Komisyon başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekil Mustafa Savaş, memleketi Çine'de partilileri ile buluştu. Bugüne kadar rakiplerine kötü söz sarf etmediklerini söyleyen Savaş, "Çerçioğlu bir anne, bir bayan, o bizim bacımız. Çerçioğlu'na kötü söz yok, biz çirkinleşmeyeceğiz" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

TBMM Kamu İktisadi işletmeleri (KİT) Komisyon başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekil Mustafa Savaş, AK Parti Çine İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Memleketinde partilileri ile buluşan Savaş, Büyükşehir'e adaylığı konusunda Genel Merkezi'n karar vereceğini ve adayların açıklanması ile birlikte sahaya inerek çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

 

"TERBİYEMİZ İZİN VERMEZ"

Çine'de partililerinin gözünde zafer ışığını gördüğünü belirten Savaş, "Hepinizin gözlerinde o heyecanı ve başarı azmini görebiliyorum. İnşallah 31 Mart akşamı Büyükşehir ve diğer tüm ilçelerde zafer bizim olacak. Biz hiç bir zaman rakiplerimize çirkin ve kötü söz söylemedik. Yine söylemeyeceğiz. Sayın Çerçioğlu bir hanımefendi, bir bayan. O bir anne, bizim bacımız. Çerçioğlu'na kötü söz yok. Hiç bir rakibimize kötü ve çirkin söz söylemeyeceğiz. Buna bizim örf ve adetlerimiz, terbiyemiz izin vermez. Biz kendimize yakışanı yapacak ve projelerimizi anlatacağız" şeklinde konuştu.

 

"BİZ YAPACAKLARIMIZI ANLATACAĞIZ"

Çerçioğlu'nun kendilerine 'Turist Ömer ve 'bal yapmayan arı' yakıştırmasında bulunduğunu belirten Savaş, "Çerçioğlu'nun bu Turist Ömer ve bal yapmayan arı yakıştırmalarına bekleyin çok güzel cevaplarımız olacak. Kırmadan, dökmeden, çirkinleşmeden bu sözlere güzel cevaplar vereceğiz.Seçim çalışmamızı şölen havasında gerçekleştireceğiz. Aydınlı hemşehrilerimiz bizim bugüne kadar neler yaptığımızı biliyor. Biz yapacaklarımızı anlatacağız. Sayın Çerçioğlu bize bal yapmayan arı derken sanırım kendisinin vaat ederek gerçekleştiremediği projelerini düşünerek bunları söylüyor" dedi.

 

"ÇİNE'YE ÖZEL KANUN ÇIKARTTIK"

Çine'de doğan kişinin Çine'de doyması için gayret göstermeye ve memleketi için canla başla çalışmaya devam edeceğini ifade eden Savaş, "Çine'de bir çok yatırım gerçekleştirdik. Bunların bir kısmı devam ediyor. OSB'de doluluk oranı yüzde yüz ve genişlemek istiyor. OSB ile bir çok aileye istihdam sağlanıyor ve sağlanmaya devam edilecek. 24 Haziran gecesi Çine'de tarihi bir başarıya imza attık. Bunu tescillememiz için 31 Mart çok önemli. 31 Mart günü AK Parti bayrağını Çine Belediyesi'ne dikeceğiz. Biz Çine için çalışmaya devam ediyoruz. Bize doğal gaz getiremez dediler getirdik. Tapu mağdurları sorununu çözemez dediler. TBMM'de bunun için çalıştık, Çine'ye özel kanun çıkartarak bu işi çözüme kavuşturduk. Bunu AK Partili vekiller olarak biz yaptık" ifadelerini kullandı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler