26 Nisan 2024, Cuma

"Aydın'da A takımını artık kuralım"

4 Mart 2019, Pazartesi 18:02

     


Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çine'yi ziyaret etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden'e destek isteyen Varank, "Aydın'da A takımını artık kuralım." dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çine'de bir dizi esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafa hayırlı iş, bol kazançlar dileyen Varank, Büyükşehir'de Mustafa Savaş; Çine'de de Celal Özden için oy istedi. Varank'a Cumhur İttifakı AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, AK Parti Aydın Milletvekilleri Bekir Kuvvet Erim, Rıza Posacı ve Metin Yavuz, AK Partili ve MHP'li yönetici ve partililer eşlik etti.

 

ADAYLARA KÖFTE DOPİNGİ

Bakan Varank, Çine'de meşhur Çine Köftesi'ni pişirdi. Varank pişirmiş olduğu köfteleri önce gazetecilere, ardından sırasıyla belediye başkan adayları Mustafa Savaş ve Celal Özden'e ikram etti.

 

"SEÇİM SONUÇLARINA KİLİTLENDİK"

Çine esnafını ve ardından Çine Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Çine'yi güzel gördüm. İnşallah bir heyecan var. 31 Mart'ta güzel bir netice alacağımıza inanıyorum. Bizim bu şehre hizmet etme azmimiz var. Hem İlçe Belediye Başkan Adayı Celal Bey hem de Mustafa Bey çok heyecanlı. Yapacağımız güzel işler var. İnşallah seçim sonuçlarına kilitlendik. Organize Sanayi Bölgesi Çine için çok önemli. Burada yeni yatırımlar var. Genişleme alanıyla ilgili faaliyetler var. Arıtma tesisiyle ilgili problem var. İnşallah onu da Bakanlığımızın kaynaklarıyla çözmeye çalışacağız." dedi.

 

"AYDIN'I MARKA ŞEHİR HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ"

Aydın'ı marka şehir haline getirmek istediklerini ifade eden Varank, "Zaten AK Parti hükümetleri Aydın'a bugüne kadar 23.5 milyar liralık yatırım yaptı. Biliyorsunuz yereldeki uyum çok önemli. Bizim burada yaptığımız işlerin daha düzgün gitmesi için yerelle uyumlu hareket etmemiz gerekiyor. Bazı belediye başkanları sadece kendilerini ve partilerini düşünüp, şehirleri ve şehirde yaşayan insanları düşünmüyor. Aydın'da büyük bir uyum yakalayarak Aydın'ı marka şehir haline getirmek istiyoruz. Aydın'da A takımını artık kuralım." diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler