16 Nisan 2024, Salı

AK Parti: Millet olarak vatanseverliğimizi gösterdik

3 Ağustos 2016, Çarşamba 10:13

     


FETÖ/ PYD’nin 15 Temmuz akşamı darbe girişimine bir tepki de AK Parti Çine Belediye Meclisi üyelerinde geldi. Meclis üyeleri, darbe girişimini kınayan ortak bir basın açıklaması yaptı.

 

Çine Belediye Meclisi'nin ağustos ayı toplantısından sonra bir basın toplantısı düzenleyen Çine Belediye Meclisi'nin AK Partili üyeleri, “Millet olarak vatanseverliğimiz bir kez daha gösterdik” dedi.

 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Milletimizin egemenliğine ve demokrasiye göstermiş olduğu sadakat ve inancıyla hamdolsun darbe girişimini püskürtülmüştür. Devletin varlığı ve bölünmezliği bütündür. Söz konusu ise bu aziz millet, ölümüne kadar demokrasiye, egemenliğe ve vatanın bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmış birer bekçidir. Bizler vatan, millet ve bayrak aşkıyla kefenimizi giymiş, uğrunda ölüme gidebileceğimizi tüm düşmanlara ve dostlarımıza göstermiş, bir kez daha vatanseverliğimiz sergilemiş bulunmaktayız. FETÖ ve terör örgütü iyi bilmelidir ki bu şanlı devlet yüz yıllarca dünyayı hükmetmiş, dünyayı yönetmiş olan dedelerin torunları, Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet muhafaza ve müdafaa yapmış ve yapacaktır. İnanan, güvenen bu millet şunu göstermiştir. Rengi, dili, mezhebi ne olursa olsun, öncelik vatan ise gerisi teferruattır. Millet dik duruşu, soğukkanlılığı ile devletine, vatandaşına olan sevdasını bir kez daha sergilemiş, darbeyi engellemiş, düşmana korku sarmıştır. Allah bu aziz milleti her daim muvaffak kılsın ve her daim sevindirsin. Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimiz, aziz milletimizi korusun. Şehitlerimize rahmet, ailelerine başsağlığı, gazilerimize acil şifalar dileriz.” (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler