29 Mart 2024, Cuma

“Solun oylarına talibim”

3 Nisan 2015, Cuma 14:29

     


AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Dr. Selma Yazıcıoğlu Özcan aday adaylığı sürecini değerlendirdi. 30 Mart Yerel seçimlerinden sonra Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan herhangi bir hizmetin olmadığını belirten Özcan, “Solun oylarına talibim” dedi.

“SOL PARTİ SEMPATİZANLARINDAN BİLE OY ALIRIM”

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Selma Özcan, aday adayı olmadan önce büyüklerine danıştığını belirterek, “AK Parti’de milletvekili aday adaylığımı duyurmadan önce Sait ağabeyime sordum. Kendisi bana kendi kararımı kendim vermemin doğru olacağını söyledi. Son bir iki gün hatta bana göre gırgıra vurarak istihare namazımı kılmamı söyledi. Çevremden hep olumlu tepkiler geldi süreç dahilinde. Birçok insan samimiyetle destekçi olduğunu söyleyerek beni teşvik etti. İnanın sol parti sempatizanlarından bile oy alacağıma eminim. Söke ve Aydın için yapılması gerekenler belli. Öncelikle Aydın ortak akıl ile yönetilmeli. Şu parti, bu parti ayrımı bir kenara bırakılmalı. Söke ve Aydın’ın tüm yönleriyle civar ilçelere nazaran geri kalmışlığı ortada. En basitinden nüfusu 100 binin üzerinde olan Söke’de halen Kadın Sığınma Evi ile Gençlik Merkezi’nin kurulamamış olması, Aydın’da istihdama katkı sağlayacak sektörel işletmelerin azlığı kanayan bir yara. Aydın’ın bir an önce doğru hamlelerle kabuğunu kırmak zorunda olduğuna inanıyorum. Bu bağlamda üzerime düşen neyse yapmaya hazırım” diye konuştu.

"ÖZLEM ÇERÇİOĞLU POPÜLİST BİR SİYASETÇİ”

Özlem Çerçioğlu’nun popülist bir siyasetçi olduğunu ve yapılan hizmetlere karşı müthiş algı oluşturduğunu savunan AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Selma Yazıcıoğlu Özcan, “ Sağlık Bakanlığı’nın evde sağlık hizmetlerine ben bizzat katılıyorum. Çerçioğlu’nun Aydın’da AYBA dahil yaptığı hizmetlerin kısmen AK Belediyeciliğin adeta bir kopyası olduğu da su götürmez bir gerçek. Ancak AYBA’nın hizmet götürdüğü bazı ev ahalisine parti kaydı şartı öne sürülmesi kulağımıza kadar geldi. Aydın Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli içi dışı bir insan fakat Çerçioğlu, algı yönetimi noktasında fazla başarılı. Şu da var ki 30 Mart Yerel Seçimleri'nden sonra gözle görülebilir bir hizmet halen yok ”diye konuştu. (SEZGİN MADRAN/MADRAN AJANS)







 
Son Eklenen Haberler