23 Nisan 2024, Salı

ÇERÇİOĞLU ÇİNE'YE KÜSTÜ MÜ?

3 Şubat 2021, Çarşamba 15:56

     


AK Parti Çine Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Evren Aytepe, "Çerçioğlu Çine'ye neden gelmiyor, küstü mü?" diye sordu.

AK Parti Çine Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Evren Aytepe, "Çerçioğlu 2 yıldır Çine'ye uğramıyor. 5 yıllık seçim dönemi içerisinde bu ciddi bir süre. Çerçioğlu Çine'ye neden gelmiyor?" dedi. AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Mutlu Menderes Eşiyok ise, "Biz Çine olarak Büyükşehir'den ne alıyoruz, ne alacağız? Ben alınan bir yatırım göremiyorum. Varsa ciddi bir yatırım siz söyleyin. Mesela kültür lokali sözü vardı, ne oldu?" dedi.

BAŞKAN OLUÇ: BİTİRİLEMEYEN PROJELERDEN BAHSEDİYORUM

Meclise katılan MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ise, "Akçaova'da seçim önü başlayan bir mezbaha var hala bitirilemedi. Kahraman Mahallesi'nde yarım bırakılan bir düğün salonu var. Seçim önü başlanılan ancak bitirilemeyen projelerden bahsediyorum" diye konuştu.

"BEN DE SİZE SORAYIM"

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu seçim sonrası da ilçemizi ziyaret etti. Şuan pandemi nedeniyle bizler de hiç bir mahallemizi ziyaret edemiyoruz. Bu çok doğal, kahvehaneler kapalı. Ev ev mi dolaşalım? Biz yatırımlarımızı 5 yıllık olarak belirliyor ve vaat ediyoruz. Bu söylediklerinizin hepsi bu dönemde tamamlanacak. Biz bunun hesabını seçimlerde halkımıza veriyoruz. Sırası geldiğinde hepsi yapılacak. Kahraman Mahallesi'nde seçim önü çeşitli baskılar yüzünden düğün salonunun olduğu alan bizden alınarak Hazine'ye devredildi. O yeri geri alabilmek ve düğün salonunu bitirmek için uğraşıyoruz. Ben de size sorayım, Alabanda Kavşağı için AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'tan randevu alacaktınız, hala yok. 10 yıla aşkın bir süredir toplulaştırma çalışmaları bir türlü bitirilemedi. Kültür Merkezi için geçtiğimiz gün Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile konuştuk, demir çimento fiyatları çok değişti güncellenip ihaleye çıkarılacak. Evciler'de kanalizasyon çalışmaları devam ediyor. ASKİ kendi işini yapıyor. Çine'de su baskınları görmüyoruz. Kuraklık oluyor, arada su sıkıntısı çekiyoruz ancak herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler