24 Nisan 2024, Çarşamba

Çine’nin vakti geldi

3 Ocak 2017, Salı 09:38

     


Çine Kaymakamı ve aynı zamanda Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Özkan Demir, Söke ve Ortaklar sanayi bölgelerinde yaşanan doluluk oranının ardından yatırımcıların Çine’ye yönelebileceğini ifade ederek, bu hissiyat içerisinde olduklarını ifade etti.

 

Çine Kaymakamlık Toplantı Salonunda bir araya gelen Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Organize Sanayi Bölgesi yetkilileri, Çine’nin sivil toplum kuruluş temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri, yıl sonu değerlendirmesi yaptı. Organize Sanayi Bölgesi için bir araya gelen yetkililer, fikirlerini beyan etti. Çine Kaymakamı ve aynı zamanda Çine Organize Sanayi Bölge Başkanı Özkan Demir, sivil toplum kuruluş ve parti temsilcilerinin kendilerine önemli destekler verdiklerini ifade etti.

 

Söke ve Ortaklar organize sanayi bölgelerindeki arazilerin dolduğunu söyleyen Çine Kaymakamı Özkan Demir, “Artık vakit Çine’ye geldi. Göç veren bir ilçeyiz. Göçün önüne geçebilmek için istihdam alanları gerekiyor. Bu alanda öne çıkan en büyük unsur ise Organize Sanayi Bölgemiz. Bölgemizin önümüzdeki süreçlerde daha çok yatırımcı çekeceğini düşünüyoruz” dedi.

 

RUHSAT GİRİŞİMİNDE BULUNMAYA BAŞLADILAR

Çine Kaymakamı Özkan Demir, bölgede yatırım yapmak isteyen ve parselleri bulunan ancak uzun bir süredir yatırım için harekete geçmeyenlerin birçoğunun harekete geçtiğini ve borçlarını ödemeye başladığını, ruhsat girişiminde bulunduklarını ifade ederken, bu gelişmenin ilçe adına sevindirici olduğunu söyledi.  (OSMAN YURTTAŞ)

 
 
 






 
Son Eklenen Haberler