20 Nisan 2024, Cumartesi

“1 Kasım’ın telafisi yok”

2 Ekim 2015, Cuma 10:48

     


AK Parti Aydın Milletvekili adayları, Çineli muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlar, milletvekili adaylarından sıkıntılarını ve isteklerini söyledi.

Hemşerilerinden destek isteyen AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Çineli Mustafa Savaş, ““1 Kasım’ın telafisi yok” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem ve diğer milletvekili adayları Mustafa Savaş, Hilmi Yıldırım, Hakan Çağlar Erürker, Çine Muhtarlar Derneği’ni ziyarete ederek, Çineli muhtarların sorunlarını dinledi.

Ziyarete, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Aydın Kadın Kolu Başkanı Mediha Turgut, Çine İlçe Kadın Kollar Başkanı Nurten Payza, Aydın Gençlik Kolu Başkanı Enes Yıldız ve partililer de eşlik etti.

“BİRİKMİŞ SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

1 Kasım seçimlerinin bir fırsat olduğunun altını çizen Savaş, “Sorunlarınızı biliyorum ve takipçisi olacağım. Bu seçimlerde Çine ve Aydın’dan iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Her zaman karşınıza çıktım. Her defasında sahip çıktınız. 1 Kasım’da daha fazla sahip çıkmanızı istiyorum. Hem Çine’nin biriken sorunların çözümü için hem de Aydın’ın sorunlarının çözümü için var gücümle çalışacağım. Kadro olarak güçlüyüz” dedi.

“1 KASIM’IN TELAFİSİ YOK”

Savaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“7 Haziran seçimlerin çok önemli olduğunu söylemiştik. Şer odakları ülke üzerinde oyunlar oynuyordu. Bize diyorlardı. Siz söylemlerinizle milleti korkutuyorsunuz. İşte üç ayda gelinen nokta ortada. 1 Kasım’da, 7 Haziran’a benzer bir tablo çıktığında ben 2 Kasım’ı düşünemiyorum. Bu ülkenin güven ortamına ihtiyacımız var. 1 Kasım’ı 7 Haziran’ın telafisi olarak görüyoruz. Ama 1 Kasım’ın da telafisi yok.”

“SINIR KOYUN”

Güçlü bir takım olarak sahaya çıktıklarını söyleyen AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem, şöyle konuştu:

“Büyükşehir’in yetkilileri direk veya endirek size şunu söylüyorlar olabilir. ‘Muhtar aman ha 1 Kasım’da CHP’ye mahalleden oy çıkmazsa kusura bakma Büyükşehir’den de hizmet gelmez’ diyebiliyorlar. Bende muhtarları kendi yerime koyuyorum. Acaba ben olsam ne yapardım. Peygamber efendimizin bir hadisi şerifi var. ‘Dostlarınızla dostluğunuzun derecesini düşmanlarınızla düşmanlığın sınırını ve derecesini iyi tespit ediniz. Dostluk da ve düşmanlık da çok aşırıya gitmeyin. Ola ki düşmanınızla dost, dostunuzla düşman olursunuz’ diyor. Bir sınır koyun. Türkiye’yi düşünüyorsak. Genel seçimlerle yerel seçimleri birbirini karıştırmama lazım. Dostluğumuzu ilişkimizi çok fazla ileri boyutlara taşımamak gerekiyor. Neden mi? Yarının ne getireceğini belli olmaz. Olayları bugüne yaşamak yerine uzun vadeli düşünmek lazım. Belki önümüzdeki günlerde çok farklı şeyler olabilir.”

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERİLECEK

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti milletvekili adayları, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın başlattığı ‘Çine’den Alışveriş yapan kazanıyor kampanyasına destek vermek için alışveriş yaptı. Adayların gittikleri mağazalardan aldıkları, daha sonra ihtiyaç sahiplerine verilecek.

ŞEHİDİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Adaylar, 10 Eylül’de Tunceli'de vatani görevini yaptığı birliğinde, terhisine 45 gün kala kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 21 yaşındaki Komando Çavuş Berat Uzunova'nın baba ocağını ziyaret ederek taziyede bulundular. (MURAT ŞENBAKLAVACI)







 
Son Eklenen Haberler