19 Nisan 2024, Cuma

Sağlık için yürüdüler

28 Nisan 2017, Cuma 14:34

     


Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğünce organize edilen Çine’deki sağlık için yürüyüş etkinliğine katılanlar, insan sağlığında hareketli yaşamın önemine dikkat çekmek için Çine Hükümet Meydanından, Asar Mevkiine kadar yürüdü.

 

Çine Hükümet Konağında toplanan yürüyüş severler, Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğünün organize ettiği ‘Sağlık İçin Hareket Edelim’ adlı pankart ile Çine Hükümet Meydanından Asar mevkiine, asar mevkiinden de yine Hükümet Meydanına kadar yürüdü. Yürüyüşe, polis ekipleri ve ambulansta eşlik etti.

 

10 BİN ADIM ATIN

Çine Kaymakamı Özkan Demir, “Sağlıklı kalmak için sağlıklı yaşlanmak için her gün en az 10 bin adım atmamızı bütün uzmanlarımız söylüyor. Ben kendi adıma hayat tarzı olarak buna sonuna kadar uymaya çalışıyorum. Bütün vatandaşlarımızı da sağlıklı yaşam adına her gün 10 bin adım atmaya davet ediyorum” dedi. 

 

Etkinliğe Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, Çine İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Ağaran, Çine Halk Eğitim Müdürü Pınar Ekebaş Çelik, Çine Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Doktor Ali Mustafaoğlu, Çine Toplum Sağlığı Merkezi personeli, Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de katıldı. (GÜLSER BAŞKURT)







 
Son Eklenen Haberler