20 Nisan 2024, Cumartesi

Başhekim yardımcısı oldu

28 Ocak 2015, Çarşamba 09:27

     


Çine Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Metin Şahin'in Başhekim olmasıyla boşalan Başhekim Yardımcılığına, Enfeksiyon Hastalıkları Uzman Doktor Pelin Gençer Oruç görevlendirildi.

 

Çine Devlet Hastanesi kadrosuna 2012 yılında dahil olan, ancak geçici olarak Aydın Atatürk Devlet Hastanesi ve Nazilli Devlet Hastanesi'nde görev yapan Uzman Doktor Oruç, Çine Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcılığı görevini de üstlenerek hizmet vermeye başladı.

 

ORUÇ KİMDİR?

Aydın 1980 doğumlu Oruç, ilkokul öğrenimini Aydın 7 Eylül İlkokulu'nda tamamladı, daha sonra Adnan Menderes Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2004 yılında mezun olan Oruç, 2005-2010 yılları arasında Adnan Menderes Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı'nda ihtisasını yaptı. 2011-2012 yılları arası Hakkari Yüksekova Devlet Hastanesi'nde mecburi hizmet görevini tamamlarken, hastanenin idari kadrosunda görev aldı. Oruç, 2012 yılında Çine Devlet Hastanesi kadrosuna dahil oldu, ancak geçici görevli olarak Aydın Atatürk Devlet Hastanesi ve Nazilli Devlet Hastanesi'nde görev yaptı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler