24 Nisan 2024, Çarşamba

Başhekim Şahin hastaları evde ziyaret etti

27 Şubat 2015, Cuma 15:21

     


Sağlık Bakanı Mehmet Müzezzinoğlu'nun talimatı üzerine Çine Devlet Hastanesi ve Kamu Birliğine bağlı hastanelerde, ameliyat ve tedavi edilip taburcu olan hastaların şikayet ve önerilerini dinlemek için evde ziyaret uygulaması başlatıldı.

 

Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Metin Şahin, Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Pelin Gencer Oruç, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nermin Merdin ve beraberindeki sağlık ekibiyle birlikte, hastanede tedavi görmüş veya yatalak olan hastaları evlerinde ziyaret etti.

 

Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Metin Şahin ve yöneticiler, hastanede tedavi görüp taburcu olan hastaları evlerinde ziyaret ederek, öneri, şikayet ve isteklerini bire bir kendi ağızlarından dinledikleri yeni bir uygulama başlattı. Başhekim Şahin, her ay en az 20 hastayı evinde ziyaret etmeyi hedeflediklerini söyledi.

 

Uygulama kapsamında hastaları telefonla aradıklarını ve randevu alarak evlerine ziyarete gittiklerini belirten Şahin, şöyle dedi:

"Hastanemizde hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Bu hizmetin yeterliliğini ölçmek için de ekip arkadaşlarımızla birlikte bir önceki ay hastanemizde yatan hastaları, telefonla randevu alıp evlerinde ziyaret ediyoruz. Hastanemizde yattığı dönemde hastanede sunulan hizmetlerden memnuniyetlerini soruyoruz. Bize önerecekleri eksikliklerle ilgili tavsiyelerini not alıyoruz. Hastalarımızın tavsiyeleri doğrultusunda da eksikleri gidermeye gayret gösteriyoruz. Bu uygulama sayesinde taburcu olan hastalarla daha sıcak bir ortamda diyalog kuruyoruz." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler