20 Nisan 2024, Cumartesi

Çine'nin en temiz okulları açıklandı

25 Ağustos 2014, Pazartesi 15:48

     


Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ülke genelindeki tüm ilçelerde düzenlenen 'Okulum birİNCİ' yarışmasında Çine'deki okullar arasında Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kantinli okullar arasında birinci olurken, Evciler İlkokulu ise kantinsiz okullar arasında birinci seçildi.

 

Kantinli okullar arasında Çine Muhsin Kalkan Ticaret Meslek Lisesi'nin mansiyon ödülü almaya hak kazandığı öğrenildi. Çine'deki yarışmanın birincileri Çine 70. Yıl Sağlık Meslek Lisesi ve Evciler İlkokulu Aydın ilçeleri arasında yapılacak olan yarışmalarda Çine'yi temsil ederken, yarışmanın sonuçlarının ise Eylül ayında belli olacağı öğrenildi.

 

BEYAZ BAYRAK SAHİBİ

Eski adıyla Çine 70. Yıl Sağlık Meslek Lisesi ve yeni adıyla Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sağlık ve Milli Eğitim bakanlıklarının ortaklaşa hazırladığı “Temiz Okul, Sağlıklı Okul” projesi kapsamında 2011 yılında yapılan inceleme sonucunda beyaz bayrak almıştı. 2013 yılında süresi dolan bayrak için okulda yapılan incelemede, bayrağın iki yıl daha yerinde kalmasına karar verilmişti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler