19 Nisan 2024, Cuma

Karnından 3 kilo ur çıktı

23 Mayıs 2017, Salı 15:03

     


Çine’de mide ağrısı şikayetiyle doktora başvuran kadının karnından 3 kilo 100 gram ağırlığında ur çıktı.

 

İki ay önce karın ağrısı şikayeti ile doktora başvuran Çine’nin Karakollar Mahallesi'nde yaşayan Fatma Uzun’un (48) karnından 15 santim uzunluğunda 3 kilo 100 gram ağırlığındaki ur çıkarıldı. Yaklaşık 1 saat 45 dakika süren ve 3 doktorun birlikte gerçekleştirdiği ameliyatın ardından ağrılarının son bulduğunu ifade eden Fatma Uzun, sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

 

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Miyomları ura dönüşen ve kitle daha fazla büyümeden ameliyat ile alınan Fatma Uzun, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: Sürekli karnım ağrıyor ve büyüyordu. İlk olarak gelip geçici bir karın ağrısı olduğunu sanıyordum ancak gün geçtikçe karnımın daha fazla büyüdüğünü fark ettim. Medinova Hastanesi'nde bir doktora muayene oldum. Doktor miyomlarımın ura dönüştüğünü ve ameliyat ile alınması gerektiğini söyledi. Bir süre sonra ağrılarım dayanılmaz hale geldi. Geceleri karın ağrısından uyuyamaz hale geldim. Ameliyat ile karnımdaki ur alındı. Yeniden sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum.

 

ADINI YETER KOYDU

Daha önce 6 kez bıçak altına yattığını, sezaryen ile gerçekleşen iki doğumun ardından safra kesesi, böbrek, üriner kesesinden taş, parmaklarından kis alma operasyonları geçirdiğini ifade eden Fatma Uzun, “Karnımdan çıkarılan 3 kilo 100 gramlık urun adını ‘Yeter’ koydum. Artık ağrılarıma yeter dedim. Şu anda çok huzurlu ve kendimi iyi hissediyorum. Beni tekrar sağlığıma kavuşturan doktorlardan Allah bin kere razı olsun” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler