18 Nisan 2024, Perşembe

CHP’li başkan AK Partili vekilleri göreve davet etti

21 Kasım 2016, Pazartesi 09:14

     


Aydın-Muğla Karayolu üzerinde bulunan Çine Devlet Hastanesi Acil Servis girişi önündeki kavşak sorununun bir an önce giderilmesi gerektiğini belirten CHP’li Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, buradaki sorunun giderilmesi için AK Partili Aydın milletvekillerini göreve davet etti.

 

Çine Belediye Meclisi'nin kasım ayı toplantısında Çine Belediyesi Çevre, Sağlık ve Temizlik Komisyonu’nun gündeme getirdiği, Çine Devlet Hastanesi Acil Servis önüne kavşak yapılması talebi ile ilgili konuşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, hastanenin acil servisi önüne sadece ambulanslar için bir kavşak yapılabileceğini söyledi.

 

“ELİMİZDE OLSA İLK OLARAK BU SORUNU ÇÖZERDİK”

İnsan hayatı için saniyelerin dahi çok önemli olduğu acil durumlarda bile ambulansların 3 kilometre uzaklıktaki Yağcılar Kavşağı’ndan dönerek acil servise ulaşabildiklerini söyleyen Başkan Dinçer, “Çevre, Sağlık ve Temizlik Komisyonu'nun talebini olumlu karşılıyoruz ancak buradaki sorunu belediye olarak biz çözemeyiz. Adnan Menderes Bulvarı'na yapılacak kavşak ya da düzenlemelere Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından karar veriliyor. Geçmişte hastanenin acil servisi önüne ambulanslara özel bir kavşak yapılması konusunda önerilerimiz oldu fakat bir çalışma yapılmadı. Buraya ambulansların kullanacağı, uzaktan kumandası ambulans şoföründe olan bir kavşak yapılabilir. Sağlık, her işin başında gelir, bu nedenle acil servise girişte yaşanan bu sorun bir an önce giderilmeli” dedi.

Acil servise girişte yaşanan sorunu Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne de ileteceklerini belirten Çine Belediye Başkanı Dinçer, bu sorunun çözümünde AK Parti Aydın milletvekillerinin de katkı sağlamaları gerektiğini ifade ederek vekilleri göreve davet etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler