25 Nisan 2024, Perşembe

Bir tuğla da o koydu!

14 Mayıs 2015, Perşembe 09:18

     


Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, "İnsanlık ölmesin, İnsanlar ölmesin" ülküsüyle yola çıkarak, lösemili çocuklar için 'Bir tuğla da sen koy' kampanyasına katıldı.

Lösevkent Projesine katılan Anadolu Partisi Çine İlçe ve Çine Kültür Derneği Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Demir, doğum günü olan 10 Mayıs’ta düzenlenen etkinliğe katıldı. Koyulan tuğlaların bir kente dönüştüğünü gören Demir, hayatı boyunca doğum gününde aldığı en güzel hediyenin, o gün yaşadığı duygu ve sevinç olduğunu aktardı. 'Ülkemizde herkes elini taşın altına koymalı' diyen Demir, şunları söyledi:

"Herkes kendini sorgulamalı artık. Hükümetler, iktidarlar değişse de çıkar çevreleri hiç değişmiyor. Bu ülkedeki yoksulun, hastanın, her şeyden yoksun çocukların ne durumda olduğu bu çıkar çevrelerinin umurunda bile değil. Artık bu sistem sorgulanmalıdır. Bu organizasyonda büyük emeği olan Lösev Başkanı Dr. Üstün Ezer Hocamızı gönülden kutluyorum. Böyle bir emekle, böyle bir birliktelikle kurulan kente ruhsat vermeyen devlet büyüklerime vicdan diyorum." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler