29 Mart 2024, Cuma

Kan için seferber oldular

13 Nisan 2017, Perşembe 13:38

     


Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan 11. Sınıf öğrencileri kan bağışı için seferber oldu. Çine’yi karış karış gezen öğrenciler vatandaşları kan bağışına teşvik etti.

 

Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenler Kurulu’nun almış olduğu karar ile 11. Sınıf öğrencileri ‘toplum hizmeti sorumluluğu’ projesi kapsamında Çine sokaklarını aşındırarak vatandaşları kan bağışına teşvik etti. Yardımsever vatandaşlar öğrencilerin çabalarına sessiz kalmazken, Çine Kızılay Şube Başkanı Mehmet Ali Türksoy, ilçede kan bağışlarının arttığını söyledi.

 

"MUTLULUK DUYUYORUZ"

Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Uğur Güleç,  “Öğretmenler Kurulu’nun almış olduğu karar ile öğrencilerimizi toplum hizmeti sorumluluğu projemiz çerçevesi içerisinde kan bağışına destek vermeleri için yönlendiriyoruz. Öğrencilerimiz vatandaşlar ile istişare ederek kan bağışının önemini anlatıyor. Broşürler dağıtıyor. Kan bağışının hem veren hem de kan bağışına yardım kimseler için ne kadar faydalı olduğunu anlatıyorlar. Öğrencilerimizin bu çabaları kan bağışına çok faydalı oldu. Kızılay yetkililerinden bir çok teşekkür belgesi aldık. İlçede kan bağışının arttığını söylediler. Bizler sağlığa hizmet vermekten gurur ve mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimin hepsini tüm öğretmenler, kan veren ve kana ihtiyaç olanlar adına çok teşekkür ediyorum. Hepsi de pırıl pırıl olan gençlerimizin bu ülke ve bu milletin sağlığı için canla başla çalışacaklarına inanıyorum” dedi.  (GÜLSER BAŞKURT)







 
Son Eklenen Haberler