29 Mart 2024, Cuma

Çineli kadınların güzelliğine güzellik katacak

12 Ekim 2017, Perşembe 14:22

     


2011 yılından bu yana İzmir’de erkek ve kadınlara güzellik ve bakım hizmeti veren Madame Lis Estetik ve Güzellik Merkezi, Çineli kadınların güzelliğine güzellik katmak için ilçenin ilk ve tek estetik, güzellik ve bakım merkezi oldu.

 

İzmir’de 6 yıldır hem kadın hem de erkeklere özel hizmet veren Madame Lis Estetik ve Güzellik Merkezi, üçüncü şubesini Çine’de açtı. İlçede şuan sadece kadınlara özel hizmet verecek olan Madame Lis Estetik ve Güzellik Merkezi için açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış törenine, merkezin sahibi Melis İşler, eşi Göksel İşler ve oğlu Kaan İşler ile birlikte Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza ve AK Partili kadınlar ile birlikte davetliler katıldı. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, merkezin ilçede ilk ve tek güzellik ve estetik salonu olduğuna dikkat çekerken, Çinelileri merkezi sahiplenmeye davet etti. AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza, merkez sahibi Melis İşler’e ilçede vermiş oldukları hizmetten dolayı teşekkürlerini iletti.

 

ÇİNELİ KADINLAR ÇİNE’DE GÜZELLEŞECEK

2011 yılından bu yana İzmirli kadıların güzelliğine güzellik katan ve aynı amaç doğrultusunda Çineli kadınlara hizmet vermek için Çine Adnan Menderes Bulvarı üzerinde hizmet vermeye başlayan Madame Lis Estetik ve Güzellik Merkezi’nin sahibi Melis İşler, “Hizmetimizi farklı yerlere taşımak istedik. Araştırdık ve Çine’de bir güzellik salonu ihtiyacı olduğunu gördük. Çineli kadınların güzelliğine güzellik katmak için iş yerimizi açtık. İş yerimizde epilasyon, cilt bakımı, kavitasyon, pasif jimlastik, radyofrekans, selülit tedavisi gibi bakım hizmetleri veriyoruz. Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemli. Artık Çineli kadınların güzellik ve bakım hizmeti için farklı ilçelere gitmelerine gerek kalmayacak. Bu konuda çok titiz ve gayretli çalışıyoruz. Çineli kadınların bizlere sahip çıkacağını biliyoruz ve onları da vermiş olduğumuz hizmet ile memnun edeceğimize inanıyoruz. Lazer cihazımız ile de hizmet veriyoruz. İstenmeyen tüylere kalıcı çözüm sağlıyoruz” diye konuştu.

 

ERKEK ŞUBESİ AÇMAYI DA DÜŞÜNÜYOR

Madame Lis Estetik ve Güzellik Merkezi’nin İzmir’de erkeklere özel bir şubesi bulunduğunu ve oğlu Kaan’ın da bu hizmeti verebilmek için eğitim aldığını söyleyen Göksel İşler, “Çine’de şimdilik sadece kadınlarımız için bir şube açtık ancak eğer ilerleyen zamanlarda erkeklerden de talep olur ise ilçemize bir erkek bakım şubesi de açabiliriz” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler