28 Mart 2024, Perşembe

ÇDH yeni ve modern olacak

8 Temmuz 2017, Cumartesi 11:55

     


AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine Devlet Hastanesi’nin yenilenmesi için çalışma başlatıldığını açıkladı. Savaş, Çine’ye 75 yataklı modern bir hastane inşa etmek istediklerini söyledi. 

 

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun ve beraberindekiler ile birlikte Çine Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik, Savaş ve beraberindekileri makamında ağırladı. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine Devlet Hastanesi fiziki yapısının günümüz koşullarına göre yetersiz olduğunu belirtirken, hastaneyi yenilemek istediklerini söyledi. Savaş, yeni yapılacak olan hastanenin yer tespitinin ise iyi yapılması gerektiğini vurguladı. 

 

KOĞUŞ SİSTEMİ ORTADAN KALKACAK
Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik, yeni yapılması planlanan hastanenin 75 yataklı ve hasta odalarının tek yataklı olacağını söyledi. Tetik, ayrıca, yeni yapılacak olan hastanede polikliniklerin daha iyi hizmet vereceğini, ilçeye yakışır bir modern hastane için Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Çineli Prof. Dr. Nurullah Okumuş’un çalışma başlattığını ifade etti.
 


DİYALİZ BİNASINI DA İNCELEDİ 
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Kaltun Madencilik tarafından hastane bahçesine inşa edilen diyaliz binasını da inceledi. Savaş’a eşlik eden Kaltun Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer, iyi bir diyaliz binası yapmak için hiçbir masraftan kaçınmadıklarını belirtirken, tek gayelerinin Çineli diyaliz hastalarının daha iyi koşullarda tedavi görmesini sağlamak olduğunu söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler