20 Nisan 2024, Cumartesi

Çine Devlet Hastanesi'ne yeni göğüs uzmanı

6 Ağustos 2016, Cumartesi 13:31

     


Geçici görevle gelen göğüs hastalıkları uzmanı doktorlarla çalışan Çine Devlet Hastanesi, İlknur Hakerler'den sonra Dr. Ercan Korucu'yu kadrosuna kattı.

Çine Devlet Hastanesi'nin ikinci grev yeri olduğunu söyleyen Göğüs Hastalıkları ve TBC Uzmanı Dr. Ercan Korucu, "Buradan önce zorunlu hizmet görev yerim olan Van Devlet Hastanesi'nde 2 yıl görev yaptım. Uzmanlık eğitimim için beş sene asistan olarak İstanbul Yedi Kule Göğüs Hastanesi'nde çalışma hayatım oldu" dedi.

Çine'yi çok sevdiğini ve hemen uyum sağladığını söyleyen Korucu, sözlerine şöyle devam etti:

"Uzun zamandır Çine halkı bunu bekliyordu, bence bu sebepten ötürü de hastalarımla ilişkimiz yavaş yavaş oturmaya başladı. Ben hastalarımı tanıyorum, onlar da beni tanıyorlar, zaman içerinde her şey daha rayına oturacaktır. Ve birlikte güzel işler çıkaracağız."

Ercan Korucu 1984 yılında Erzurum'da dünyaya geldi. İlk, orta ve liseyi Erzurum'da okuduktan sonra üniversite için İstanbul'a gitti. İstanbul Çapa Tıp Fakültesini bitirdikten sonra zorunlu görev yeri olan Van Devlet Hastanesi'nde 2 yıl görev yaptı. Uzmanlık için İstanbul Yedi Kule Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde 5 yıl asistan olarak çalıştı. Çine Devlet Hastanesi, evli olan Dr. Korucu’nun ikinci görev yeri. (Yağmur Çağla Efe)







 
Son Eklenen Haberler