25 Nisan 2024, Perşembe

Ekmekten hamam böceği çıktı

5 Temmuz 2017, Çarşamba 17:51

     


Çine’de bakkaldan aldığı ekmekten hamam böceği çıkan Cafer Akdeniz, soluğu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde aldı. Akdeniz, hamam böceğinin fırında pişme sırasında ekmeğe yapışmış olabileceğini belirterek, "Bu gibi skandalların önüne geçilmesi için cezaların artırılması gerekiyor" dedi.

 

Çineli Cafer Akdeniz, bir bakkaldan almış olduğu ekmeğin üzerine yapışmış hamam böceğini görünce şoke oldu. Hamam böceğinin ekmeğin üzerine yapıştığını fark eden Cafer Akdeniz, Çine İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne şikayette bulundu. Akdeniz, “Ekmeğin üzerine yapışan hamam böceği, ekmek ile birlikte pişmiş. Ekmeğin pişmesi için konulan fırın ile ekmek hamuru arasında kalan hamam böceği ekmeğe yapışmış" dedi

VATANDAŞLAR NORMAL KARŞILADI

Ekmekten hamam böceği çıktığını tanıklarına anlattığını ancak herkesin olayı normal karşıladığını söyleyen Akdeniz, "Halkımızın bu konularda duyarlı olmasını istiyorum. Halkımızın duyarsız olduğunu gözlemliyorum. Bu konuyu birkaç kişiye söyledim ve bunu normal karşıladılar. Geçtiğimiz gün pişmemiş etten dolayı bir çocuk ölümden döndü. Bu sağlık konularında çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bu konular gizleyip saklanacak konular değil. Yasal olarak görev yapması gereken kurum ve kuruluşların gerekli çalışmayı yapmalarını istiyorum. Sağlık ihmal edilmeyecek en önemli unsurdur” diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler