25 Nisan 2024, Perşembe

‘Fuldeniz’ düğün

26 Aralık 2016, Pazartesi 09:32

     


Eylül ayında gerçekleştirilen sade bir nişanla evlilik yolunda ilk adımı atan Deniz Karaman ve Fulden Ünaldı, görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.

 

Çine Sanayi Sitesi’nin tanınmış esnafından, Deka Profil'in sahibi Ramazan Karaman ve ev hanımı Nejla Karaman’ın oğulları Deniz Karaman ile ilçenin tanınmış esnafından, sarraf Muhsin Ünaldı ve ev hanımı Nuran Ünaldı'nın özel bir şirkette çalışan kızları Fulden Ünaldı, hayatlarını birleştirdi.

Karaman ve Ünaldı aileleri, üç gün süren bir düğün tertipledi. İlk gün Aydın’da Yeni Otogar üstündeki Karaelmas Düğün Salonu'nda geleneksel kına gecesi düzenledi. Daha sonra Çine Şeyhler Düğün Salonu'nda iki gün davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Düğünü finalinde de yeni Şeyhler Düğün Salonu'nda balo tertiplendi.

Baloda Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, çiftçin nikahlarını kıyarken damadın şahitliğini Volkan Güler ve Cihan Akabaş, gelinin şahitliğini de Bahtiyar Tezcan ve Nihan Keleş yaptı. Nikâhı kıyan Başkan Dinçer, çifte bir ömür boyu mutluluk dileyerek evlenme cüzdanını geline takdim etti.

Çiftin mutlu gününe Karaman ve Ünaldı ailelerinin dost, akraba ve sevenlerinin yanı sıra CHP Aydın eski milletvekili Osman Aydın, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Kaltun Holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer ve çarşı eşrafı katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, telgraf göndererek, çifte mutluluk diledi.

Gecenin sürpriz sanatçısı Şenay Gökdemir ile başlayan eğlence, yerel sanatçı İsmail Örnekçi ile sona erdi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler