25 Nisan 2024, Perşembe

Çineli oyuncu, ünlü olmanın hayalini kuruyor

24 Ekim 2014, Cuma 13:44

     


Çineli 43 yaşındaki Gürkan Taşdemir, kendi mesleğinin yanı sıra dizilerde yardımcı oyunculukta yapıyor. Gün geçtikçe oyunculuğunu ilerlettiğini söyleyen Taşdemir, ileride ünlü bir oyuncu olmanın hayalini kuruyor.

(GALERİ İÇİN FOTO ÜZERİ TIKLAYIN)

Ege Yöresi'ne ait bir çok izin bulunduğu Yatağan Bozüyük Mahallesi'nde çekilen ve herkesin beğeni ile izlediği 'Güzel Köylü' adlı dizinin ilk bölümünden bu yana kahvehanedeki köylülerden birini canlandıran Gürkan Taşdemir, daha önce de Baba Ocağı dizisinde yardımcı oyunculuk yaptığını söyledi.

 

Asıl mesleğinin elektrik tesisatçılığı olduğunu söyleyen Taşdemir, çok zevk alarak yaptığını belirttiği dizi oyunculuğunu Yönetmen Mustafa Şevki Doğan'a borçlu olduğunu ifade etti. Yönetmen Doğan'ı çok yakından tanıdığını belirten Taşdemir, "Bundan önce yine Yönetmen Mustafa Bey'in dizisi Baba Ocağı'nda bir tarla işçisi olarak yardımcı oyunculuk yapmıştım. Mustafa Bey, benimle çok ilgileniyor. Güzel Köylü adlı dizinin ilerleyen bölümlerinde kameralar karşısında beni daha sık ve daha net sahnelerde görebileceksiniz" dedi.

 

Oyunculuğu çok sevdiğini ve kendisini her geçen gün geliştirdiğinin altını çizen Taşdemir, ileride ünlü bir oyuncu olabilmenin hayali kurduğunu söyledi. Taşdemir, Kasım'da çekimlerine Bodrum'da başlanacak ve ATV ekranlarında yayınlanacak olan 'Polisiye' adlı dizide de yardımcı oyuncu olarak yer alacağının bilgisini verdi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler