29 Mart 2024, Cuma

Nişan ve nikâh tamam, sıra düğünde

19 Mayıs 2016, Perşembe 12:10

     


Bir sene önce nişanlanan Çineli Ebru Demirtaş ve Süleyman Yurtsever, sade bir törenle nikahlanırken, temmuz ayı içerisinde yapılacak düğünün hazırlıklarına başlandı.

 

Çine Şevketiye Mahallesi'nde yaşayan, emekli yüncü Fikret Demirtaş ve eşi Nihal Demirtaş’ın Çine Madran Sürücü Kursu personeli kızları Ebru Demirtaş ile Çine Hamitabat Mahallesi'nde ikamet eden Garaj Taksi şoförlerinden Mevlüt Yurtsever ve eşi Şenay Yurtsever’in Eczacıbaşı Maden Şirketi'nde maden mühendisi olarak görev yapan oğulları Süleyman Yurtsever, bir senelik nişanlılık süresinin ardından sade bir törenle nikahlandı.

Çine Kalabak Parkı'nda gerçekleştirilen nikah törenine Demirtaş ve Yurtsever ailelerinin akraba, dost ve arkadaşları katılarak mutluluklarına ortak olurken, çiftin nikahını Çine Belediye Evlendirme Memuru Nurdoğan Çakan kıydı. Gelinin şahitliğini Çine Madran Sürücü Kursu sahibi Hüseyin Arık, damadın şahitliğini ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nden okul arkadaşı Eskişehirli Ahmet Kavalcıoğlu yaptı.

Nişandan sonra nikahları da gerçekleştirilen Ebru Demirtaş ve Süleyman Yurtsever çifti, düğünlerini önümüzdeki temmuz ayı içerisinde yapmayı planladıklarını söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler