19 Nisan 2024, Cuma

Aslı Güngör Çine'ye geliyor

18 Kasım 2018, Pazar 09:16

     


Türkiye'nin başarılı ses sanatçılarından Aslı Güngör, Çine Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Çine'de konser verecek.

 

Çine Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında konser hazırlığına başladı. Konserden elde edilecek olan gelir ile okul ihtiyaçları karşılanacak iken 14 Aralık 2018 Cuma günü akşam Çine Şeyhler Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan konserde başarılı ses sanatçısı Aslı Güngör sahne alacak.

 

Tüm gelirleri eğitim için harcanacak olan konser ile ilgili olarak Çine Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Okul aile birliği olarak okulumuz bünyesinde açılan hafif düzey zihinsel engelliler ve hafif düzey otizm sınıflarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir konser düzenlemek için yola çıktık. 14 Aralık Cuma akşamı Aslı Güngör bizlerle birlikte olacak. Bilet fiyatımız 50 liradır. Herkesi o akşam bizlerle birlikte olmaya çağırıyoruz. Bilet almak isteyenler okul aile birliği üyelerine ve Atatürk İlkokul'una ulaşabilirler. (LÜTFİYE YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler