23 Nisan 2024, Salı

Damattan geline 'Seni seviyorum' şov

16 Eylül 2014, Salı 13:59

     


Çine'de Güzeldiyar ve Afacan çiftinin düğününde davetliler, her zaman tanık olamayacakları bir şovla karşılaştı. Damat Feyyaz Afacan, Gelin Birsen Güzeldiyar'a 60 saniyede 45 kez "Seni seviyorum" dedi.

Çineli Birsen Güzeldiyar ile Mersinli Feyyaz Afacan evlendi. Çift için kız evi önünde kına gecesi düzenlendi. Gecede Ege Yöresine ait geleneksel gelinin testi kırma oyununa geçilmeden önce, müzisyen damadın 60 saniye içerisinde gelinin gözlerinin içine baka baka kaç kez seni seviyorum diyebileceğini merak ederek, soruyu ilk önce Gelin Düzeldiyar'a yöneltti. Güzeldiyar'ın soruya cevabı ilk önce 'Çok tane söyler' olurken, daha sonra 120- 140 kez yanıtını verdi. Müzisyen bu soruyu davetlilere de yöneltti. Davetlilerden de 50 kere yanıtı geldi.

"VALLAHA DA BİLLAHA DA SENİ ÇOK SEVİYORUM"

60 saniye içerisinde geline kaç kez seni seviyorum diyebilir sorusunun cevabını vermek için mikrofonu eline alan Damat Afacan, 45 kez 'Seni seviyorum' dedi. Damat Feyyaz Afacan, bazen seni seviyorum demekte zorlansa da bazen de seni seviyorumu 'Vallaha da billaha da' sözleri ile pekiştirmeyi de ihmal etmedi. Damadın bu çabası gelin ve davetlilerden tam not aldı.

"BENDE SAMANYOLU KADAR SEVİYORUM"

Müzisyen, damattan sonra bu kez de geline siz damadı ne kadar seviyorsunuz? sorusunu yöneltti. Gelin ilk önce bende mi aynısını yapacağım? derken, hemen ardından, 'Bende Samanyolu kadar seviyorum' yanıtını verdi. (OSMAN YURTTAŞ/MADRAN AJANS)







 
Son Eklenen Haberler