24 Nisan 2024, Çarşamba

Ankaralı Ayşe bayram ettirdi

16 Haziran 2018, Cumartesi 11:48

     


Çine Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Akçaova Gencer Geleneği Festivali'nde sahne alan Ankaralı Ayşe, Çinelileri coşturdu.

 

Aydın’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte, Çine’nin Mahallesi olarak varlığını sürdüren Akçaova’d,a Çine Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Gencer Geleneği Festivali'nde sahne alan Ankaralı Ayşe, Çinelileri coşturdu. Bayram günü Ankaralı Ayşe ile sevinçlerini ikiye katlanan vatandaşlar, Ayşe ile birlikte doyasıya eğlendi. Bazı vatandaşlar sahneye çıkaran sevilen sanatçı ile birlikte oynadı. Çocuklar ve gençler ise Ankaralı Ayşe ile fotoğraf çekilebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

 

"BEN DAHA SİYASETÇİ OLAMADIĞIM İÇİN..."

Ankaralı Ayşe'ye çiçek takdim ederek, sevenleri adına teşekkür eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Güleryüzlü, çağdaş, laik Akçaova halkı hepinizin bayramı kutlu olsun. Siyasal, politik ve ekonomik açıdan sıkıntılı günlerden geçiyoruz ama bugün akşam Ayşe hanım bize eşlik etti, davetimizi kabul etti çifte bayram yaşattı. Siyasetçiler genelde bu kalabalığı görünce konuşmaya başlar ben daha siyasetçi olamadığım için kısa keseceğim. Bu güzel konserden sonra sizleri kötü şeylerle meşgul etmek istemiyorum. Buraya biraz önce küçük bir kız çocuğu geldi ve güzel günler görmek istiyoruz dedi. Evet hep birlikte tüm Türkiye olarak güzel günler görmek istiyoruz. Her şey iyi ve güzel olacak. Gençlerimiz siyasete girmek istemiyor. Herkes ey Avrupa, ey Amerika diyor, kavga ediyor ve bunun sonunda sorunu biz çekiyoruz. Televizyonlara çıkarak bağırıp ççağıran siyasetçilerden sıkıldık. Ama artık değişim vakti geldi. Artık tamam diyoruz. Hepinize iyi akşamlar diliyorum" diye konuştu.

 

"BİRLİKTE İZMİR MARŞI'NI SÖYLEDİLER"

Ayrıca, Başkan Dinçer, Ankaralı Ayşe'ye 2014 yılında Çine'de vermiş olduğu konserin kendisine şansı geldiğini ve rakiplerine açık ara fark ile belediye seçimlerini kazandıklarını hatırlatarak, "Bu akşam Akçaova'ya geldiniz, yağmur yağdı bereketli geldiniz" dedi. Ankaralı Ayşe, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçeri ile birlikte İzmir Marşı'nı söyleyerek konserini sonlandırdı.

Ankaralı Ayşe'nin konserine Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine ilçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Derya Kamil Karaca, sivil toplum kuruluş örgütleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler