20 Nisan 2024, Cumartesi

Serhan Atak 'Volta' ile merhaba dedi

15 Mayıs 2018, Salı 19:19

     


Çine'de bir süredir yerel sanatçı olarak cemiyetlerde şarkı söyleyerek Çinelileri eğlendiren Serhan Atak ilk singlesini çıkardı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

İzmir'de 1989 yılında dünyaya gelen Serhan Atak, 2009 yılında İstanbul'da konservatuar okumasının ardından Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksekokulunda tiyatro ve dans eğitmeni olarak çalıştı. Atak, aynı zamanda ilçedeki çeşitli cemiyetlerde yerel sanatçı olarak sahne alarak Çinelileri eğlendirdi. Kısa sürede ilçe halkına kendisini beğendirmeyi başaran Serhan Atak, Volta isimli ilk single çalışması ile müzik hayatında önemli bir adım attı. Yiğit Burak Umutoğlu yönetmenliğinde çekilen klip kısa süre içinde binlerce kişi tarafından izlendi.

 

 

"MÜZİKSEVERLERİ MUTLU ETMEK İSTİYORUM"

Müziği, şarkı söylemeyi ve insanları eğlendirmeyi çok sevdiğini ifade eden Serhan Atak, hareketli ve eğlenceli bir yaz şarkısı olarak tanımladığı çalışmasının müzik severler tarafından beğenileceğine inandığını belirtirken, "Bir yanım Çineli. Çine bana hayatımda çok şey kazandırdı. Artık Çine ile bir gönül bağımız var. Tafana Müzik Grubu ile bir çok cemiyetlerde insanları eğlendirmek için ter döktük. Umarım 'Volta' adlı single çalışmam ile müzikseverleri mutlu ederim. Müzik hayatıma daha çok başarılar eklemek ve müzikseverleri mutlu etmek istiyorum" dedi. VİDEO İÇİN: https://www.youtube.com/watch?v=j-oN4Lf6qko (OSMAN YURTTAŞ) 

 







 
Son Eklenen Haberler