19 Nisan 2024, Cuma

AK Partililer bu düğünde buluştu

12 Temmuz 2016, Salı 22:03

     


AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza ve 2 dönem AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Yönetiminde bulunan Yalçın Payza çiftinin oğlu Hüseyin Payza, Belgin Önder ile dünya evine girdi.

 

Çine Yeni Mahalle'de ikamet eden AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza ve 2 dönem AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Yönetiminde bulunan Yalçın Payza çiftinin Kuveyt Türk Bankası Aydın Şubesi’nde müdür yardımcısı olarak görev yapan oğlu Hüseyin Payza ile Aydın Efekent Sitesi'nde ikamet eden emekli inşaat ustası Mikail Önder ve Lalezar Önder çiftinin Aydın Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi'nde anasınıfı öğretmeni olan kızı Belgin Önder, evlendi.

 

Çiftin Çamoğlu Kır Düğün Salonu'nda yapılan düğününe, Payza ve Önder ailelerinin dost, arkadaş ve akrabalarının yanı sıra AK Parti Aydın camiasından birçok isim katıldı. Çiftin nikah şahitliğini, AK Parti Aydın milletvekilleri Abdurrahman Öz ve Mehmet Erdem yaptı. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın mazereti nedeniyle katılamadığı öğrenilen düğünde davetliler çiftin mutluluklarına ortak oldu, doyasıya eğlendi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler