25 Nisan 2024, Perşembe

Coşkun Sabah şarkı söyledi, damat gözyaşlarını tutamadı

9 Temmuz 2016, Cumartesi 15:43

     


Çineli Ebru Demirtaş ve Süleyman Yurtsever, hayatlarını birleştirdi. Çiftin en anlamlı ve mutlu günün de Coşkun Sabah sahne alırken, ‘En büyük hayalim gerçek oldu’ diyen damat Süleyman Yurtsever, gözyaşlarına hakim olamadı.

 

Çine Şevketiye Mahallesi'nde yaşayan, emekli yüncü Fikret Demirtaş ve Nihal Demirtaş’ın Çine Madran Sürücü Kursu personeli kızları Ebru Demirtaş ile Çine Hamitabat Mahallesi'nden Garaj Taksi şoförlerinden Mevlüt Yurtsever ve Şenay Yurtsever’in Eczacıbaşı Maden Şirketi'nde maden mühendisi olarak görev yapan oğulları Süleyman Yurtsever, evlendi. Çiftin Çine Şeyhler Düğün Salonu’nda yapılan düğünde ünlü şarkıcı Coşkun Sabah da sahne aldı.

 

Damat Süleyman Yurtsever, ‘Bugün hayatımın en mutlu günü, ancak benim bir hayalim vardı. O da sadece evlenmek değil, düğünümde Coşkun Sabah’ın sahne almasıydı” diyerek Coşkun Sabah’ı sahneye kendisi davet etti. Coşkun Sabah, birbirinden güzel şarkıları ile Çinelilere eğlenceli dakikalar yaşatırken, ünlü şarkıcının çevresi cep telefonu ile kayıt etmek isteyen insanlarla doldu. En büyük hayali gerçeğe dönüşen damat Süleyman Yurtsever, Coşkun Sabah şarkılarını söylerken gözyaşlarına hakim olamadı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler