20 Nisan 2024, Cumartesi

Hayali 16 yıl sonra gerçek oldu

8 Eylül 2016, Perşembe 17:48

     


Çine'de yaşayan 25 yaşındaki kadın kuaförü Sevgi Atkan, yıllardır hayalini kurduğu güzellik salonunu açtı. Kadın girişimci Atkan, 9 yaşından bu yana kendi güzellik salonunu düşlediğini söyledi.

 

Dokuz yaşından beri farklı kuaför dükkanlarında çalışan ve 11 yaşında mesleği ile ilgili her işi öğrenerek kalfalık yapmaya başladığını söyleyen Sevgi Atkan, 9 yaşından bu yana kendine ait bir güzellik salonu açmak istediğini ve bugüne kadar bir türlü bu hayalini gerçeğe dönüştüremediğini söylerken, Atkan'a ait Şevketiye Mahallesi Çine Belediye Düğün Salonu'nun karşısında bulunan Sevgi Güzellik Salonu'nun açılışı, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in de katılımı ile gerçekleştirildi. Sevgi Atkan'ın, açtığı salon ile hayalini gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşadığı açılışta dost ve arkadaşları kendisini yalnız bırakmadı. Atkan, güzellik salonunda çalışacak kalfa ve çırak aradığını duyurdu.

Son zamanlarda Çine'de açılan berber ve güzellik salonlarının çokluğuna dikkat çeken Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, bu gelişmenin kendisini mutlu ettiğini ifade etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler