28 Mart 2024, Perşembe

Kömürcüoğlu ve Kıvrak ailelerinin mutlu günü

6 Haziran 2016, Pazartesi 09:23

     


Çine'nin tanınmış iş adamlarından Mustafa Ali Kömürcüoğlu'nun oğlu Özkan Kömürcüoğlu, Saadet Kıvrak ile dünya evine girdi.

Çineli ünlü maden işletmecisi Mustafa Ali Kömürcüoğlu ve Makbule Kömürcüoğlu'nun oğlu Özkan Kömürcüoğlu ile İncirliova'da yaşayan Akın Kıvrak ve Aysun Kıvrak'ın kızı Saadet Kıvrak, evlendi. Çiftin düğünü, Çamlık Restorant'ta gerçekleştirilirken, nikahlarını Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer kıydı. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun damadın, Nişvan Aka ise gelinin nikah şahitliğini yaptı. Genç çift düğünün yapıldığı salonun pistine, diriliş marşı ve Türk Bayraklı mehteran gurubu eşliğinde yürüdü.

Kömürcüoğlu ve Kıvrak ailelerinin arkadaş, dost ve akrabaları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmazken, mutluluklarına ortak oldu. Gecede ilk olarak solist Vildan ardından da ünlü şarkıcı Gökhan Güney sahne aldı. Gökhan Güney, Çinelilerin yoğun ilgisine maruz kalırken, seslendirdiği şarkılarla davetlileri mest etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler