19 Nisan 2024, Cuma

Başkan nikahlarını kıydı, vekil şahit oldu

1 Aralık 2016, Perşembe 15:15

     


Çine Ziraat Odası Meclis Başkanı Salih Gökbel’in kızı Neslihan Gökbel, İhsan Demir ile evlendi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in nikah memurluğunu yaptığı çiftin nikah şahitleri arasında MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu da yer aldı.

 

Çine Ziraat Odası Meclis Başkanı Salih Gökbel ve eşi Esma Gökbel’in kızı Neslihan Gökbel ile bobinajcı İsmail Demir ve eşi Melek Demir’in oğlu bobinajcı İhsan Demir, hayatlarını birleştirdi. Çiftin balosu Çine Şeyhler Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Gökbel ve Demir ailelerinin akraba, dost ve arkadaşlarının katıldığı baloya, MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ile AK Parti, MHP ve CHP’li birçok isim, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları, banka müdürleri, Çine Ziraat Odası ailesi katıldı. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve Abdurrahman Öz, çifte kutlama mesajı gönderdi.

 

Çiftin nikahını Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer kıyarken MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, MHP Aydın İl Başkanı Murat Pehlivan, gelinin amcası Şahin Gökbel ve damadın eniştesi Hayrettin Tevbir, nikah şahitleri oldu. (GÜLSER BAŞKURT)







 
Son Eklenen Haberler