20 Nisan 2024, Cumartesi

Yaşlı Çınarlar Vefa Projesi Karpuzlu'da başladı

31 Mayıs 2014, Cumartesi 09:49

     


Aydın Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Ege'nin İncisi Yaşlı Çınarlara Vefa projesi Karpuzlu’da uygulanmaya başlandı.

 

Karpuzlu Kaymakamı Durdu Yusuf Arık’ın başkanlığındaki proje ekibi Karpuzlu merkez ve mahallerde bulunan yaşlıları evinde ziyaret etmeye başladı. Ev ziyaretlerine Arık’ın yanı sıra Karpuzlu İlçe Emniyet Amiri Resul Köse ve daire müdürleri de eşlik ediyor.

Proje hakkında bilgi veren Kaymakam Durdu Yusuf Arık, "Projemiz ile ilçemizde, fakir, bakıma muhtaç ve yalnız yaşayan yaşlıların, ihtiyaçlarının evlerinde karşılanması, sosyal yaşamda öz güvenlerinin korunmasını amaçlıyoruz. Ayrıca, proje ile yaşlılarımızın yalnızlıklarını unutturmak, gelecek kaygısından arındırmak, hayat kalitelerini artırmak ve genç kuşaklara örnek olmayı hedefliyoruz. Proje, İlçemizdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan hizmet alan fakir ve bakıma muhtaç olan, yalnız yaşayan, kendilerini ifade edemeyen fakir ve yaşlı vatandaşlarımızı kapsamaktadır" dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler