20 Nisan 2024, Cumartesi

Savaş muhabiri şiirleriyle büyüledi

28 Nisan 2016, Perşembe 09:26

     


Çine Devlet Hastanesi'nden emekli hemşire Fatma Uzunköprü’nün organize ettiği şiir dinletisinde savaş gazetecisi Bülent Ölçer, şiirleriyle davetlileri büyüledi.

Çine Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda savaş gazetecisi Bülent Ölçer, kendisini dinlemeye gelen Çinelilerle buluştu. Suriye’de ve Irak’ta savaş muhabirliği yapan Kıbrıs kökenli gazeteci Bülent Ölçer, Fatma Uzunköprü, bazı arkadaşları ve kendisinin bestelediği şiirleriyle davetlileri büyüledi. Bülent Ölçer'i Aydın'ın merkez ilçesi Efeler'den de dinlemeye gelenler oldu.

KİMSESİZ ÇOCUKLAR İÇİN BESTELİYOR

Bülent Ölçer, duygusal bir kişiliğe sahip olduğunu, şiir yazdığını ve bu şiirleri kimsesiz çocuklara armağan ettiğini belirtirken, hayırsever insanların, bestelemiş olduğu şiirleri belli bir ücret karşılığında kendisinden satın aldığını ancak o paraların yüzünü görmediğini ve paraların kimsesiz çocukların hesabına aktarıldığını söyledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Şiirleri çok sevdiğini söyleyen ve şiirler besteleyen Çine Devlet Hastanesi emekli hemşiresi Fatma Uzunköprü, Çinelilere güzel bir akşam yaşatmak istediğini, Bülent Ölçer'e söylediği şiirlerinden dolayı çok teşekkür ettiğini ifade ederken, şiir dinletisine gelen AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun'a, kamu kurum ve kuruluşlarına ve Çinelilere teşekkürlerini iletti. Uzunköprü, misafirlerinin Çine'de ağırlanmasına yardımcı olan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve CHP Çine İlçe Örgütü Başkanı Tayfun Şahin'e de teşekkürlerini iletti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler