19 Nisan 2024, Cuma

İzmir'e Çine damgası

19 Aralık 2014, Cuma 13:05

     


Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği tarafından İzmir Enternasyonal Fuarı Kültür Park’ta düzenlenen 1. Aydın Tanıtım Günleri'ne, Çineliler damga vurdu.

(FOTO GALERİ İÇİN FOTONUN ÜZERİNİ TIKLAYIN)

Aydın'ı ilk kez İzmir'de tanıtan organizasyonda, Çine Belediyesi, Çineli Köfteci Mehmet Zengin'in Yeri, Çine Meslek Yüksekokulu, Çine Organize Sanayi, Kafes Mobilya, Saz üreticisi Halil Kafes, Havutçu İsmail Ulutaş, toprak güveç tavası üreticisi Yılmaz Özkar stant açtı. Stantlar, davetliler tarafından yoğun ilgi gördü.

 

"EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANDIK"

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 4 gün sürecek olan organizasyonun açılışında şunları söyledi:

 

"Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği Başkanı Necati Ünal, bu organizasyonu bizimle paylaştı, bizim çok hoşumuza gitti. Aydınımız ve Çinemizi İzmirlilere tanıtmak istedik. Bu süreç içerisinde çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Çine Belediyesi olarak Topçam Madran Suyu'muz, zeytinyağımız, cevizimiz ve kestanemizi tanıttık. Ayrıca, ilçe esnafımızın da dışarıya açılmasını sağlamak amacıyla, toprak güveç tavası, havutçu, saz üreticisi ve ahşap oyma sanatçıları arkadaşlarımızın da stant açmalarını sağladık. Çine Meslek Yüksekokulu kendi ürettiği ürünleri tanıttı, Çine Organize Sanayi de yatırımlarını gözler önüne sererek, yatırımcılara kendini tanıttı." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler