19 Nisan 2024, Cuma

Otogargara Çinelileri güldürmeye geliyor

10 Mayıs 2016, Salı 09:23

     


Çinelilerden ve Çine Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören gençlerden oluşan tiyatro ekibi, ünlü tiyatrocu Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı Otogargara ile Çinelileri güldürmeye hazırlanıyor.

 

Çine’de daha önce 7 Kocalı Hürmüz adlı komedi oyununu Çinelilerle buluşturan tiyatro ekibi, bu kez Yılmaz Erdoğan’ın Otogargara oyununu Çinelilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Çineli ve Çine Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören gençlerden oluşan tiyatro ekibi, Çinelilere keyifli ve bol gülmeli bir akşam yaşatmak istiyor. Otogargara, İstanbul otogarını ve otogarda insanların yaşadıkları problemleri komedi tarzında anlatıyor.

 

Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı, Ayşegül Verdi’nin yönettiği, Serhat Atak’ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı Otogargar adlı tiyatro oyununda, Abdurrahman Karhan Yıldız, Ayla Fatma Türkan, Ayşegül Verdi, Bayram Küçüktepe, Eda Derin, Mustafa Demir, Mükail Gül, Neşet Yıldırım, Serhat Atak, Şevket Karadağ ve Öznur Öncü rol alacak. Otogargara, Çine Belediye Kültür Salonunda 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde saat 20.30’da izleyicileri ile buluşacak.

 

Çineliler, oyun biletlerini Deren Proje Danışmanlık, Tafana Çiçekçilik, Fresh Cafe, Armoni Müzik’ten, ayrıca oyun başlamadan kısa bir süre önce oyunun oynanacağı Çine Belediye Kültür Merkezi’nden temin edebilecek.

 

ÇİNELİLERİ GÜLMEYE DAVET ETTİ

Oyunun yönetmeni Ayşegül Verdi ve Genel Sanat Yönetmeni Serhat Akın, Otogargara adlı komedi tiyatro oyununun 8 dans gösterisi içerdiğini ve tüm Çinelileri gülmeye davet ettiklerini söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler